Selena Gomez:

- Får helt vondt innvendig

Selena Gomez innrømmer at hun kan gremmes over hvordan hun har sett ut.

SJEKKER NETTET: Selena Gomez innrømmer at hun noen ganger bruker Google som en «årbok» om seg selv. Foto: Broadimage/ Shutterstock/ NTB
SJEKKER NETTET: Selena Gomez innrømmer at hun noen ganger bruker Google som en «årbok» om seg selv. Foto: Broadimage/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Selena Gomez (28) får ofte skryt for sine vakre kreasjoner når hun skrider ned den røde løperen på Hollywood-premierer og glamorøse eventer.

Men nå innrømmer sangfuglen at hun ikke alltid har vært like heldig gjennom årenes løp med antrekkene hun har valgt til store tilstelninger.

- Noen ganger googler jeg meg selv for å se hva jeg hadde på meg året før. Det suger når jeg ser at antrekket ikke funket, men det er fint å ha en slags årbok, forteller hun til Into The Gloss, ifølge Contact Music.

Gremmes

«Lose You To Love Me»-stjernen minnes spesielt ett antrekk med skrekk og gru.

- Gode Gud, en gang på Teen Vogue Young Hollywood hadde jeg på meg en T-skjorte hvor det sto: «Hottere enn jeg burde være» og et belte med noen merkelige nettingstrømper og sko, samt en blå stripe i håret. Jeg husker jeg så meg selv i speilet og tenkte: «Nå føler jeg meg kul». Og det er fantastisk at jeg følte meg så bra, men jeg får helt vondt innvending når jeg ser bildene i dag.

FØLTE SEG KUL: Dette antrekket fra 2007, under Teen Vogue Young Hollywood, er ikke noe Selena Gomez ville vist seg i igjen. Foto: Alex Berliner/ BEI/ REX/ NTB
FØLTE SEG KUL: Dette antrekket fra 2007, under Teen Vogue Young Hollywood, er ikke noe Selena Gomez ville vist seg i igjen. Foto: Alex Berliner/ BEI/ REX/ NTB Vis mer

Videre sier 28-åringen at det er umulig for henne å beskrive stilen sin fordi den forandrer seg hele tiden, men det viktigste for henne er å ha på seg noe som får henne til å føle seg bra.

- Jeg elsker å kle meg opp, men jeg tar aldri på meg noe som ikke gjør meg glad. Det er gøy å prøve nye ting. Jeg blir konstant inspirert av musikk og da er det lettere å komme unna med litt mer spenstige antrekk, som for eksempel masse glitter som vil se dritkult ut i visse lyssettinger, forklarer hun, ifølge nettstedet.

LADY IN RED: Her i en litt mer klassisk look under Vanity Fair sin fest etter Oscarutdelingen i 2011. Foto: Broadimage/REX/NTB
LADY IN RED: Her i en litt mer klassisk look under Vanity Fair sin fest etter Oscarutdelingen i 2011. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer

Drømmer om morsom mann

I tillegg til å være kjent som både popstjerne og skuespiller fikk Gomez også enorm oppmerksomhet for å være kjæreste med kjekkasen Justin Bieber (26). De ble lenge regnet som et av Hollywoods hotteste par og hadde et av-og-på forhold fra tidlig 2011 og helt til mars 2018.

I en av duoens mange pauser innledet hun også en romanse med artistkollega Abel Tesfaye (30), bedre kjent som «The Weeknd».

VURDERER KJOLENE: Moteekspert og KK-redaktør Ingeborg Heldal vurderer årets Oscar-kjoler, og noen falt mer i smak enn andre. Video: Getty Images Entertainment Video / Jonas Scheie Hammer Vis mer

De to siste årene har det derimot vært stille på kjærlighetsfronten til sangfuglen.

Vinteren 2019 avslørte hun derimot noen av kriteriene til drømmemannen sin.

- Jeg elsker morsom. Jeg liker ikke arrogant, fortalte hun da hun gjestet den britiske radiokanalen Capital FM, ifølge Us Weekly.

Videre delte 28-åringen at hun liker å bli kontaktet på en naturlig måte, og søker menn som er interessert i henne som person, og ikke i berømmelsen.

- Jeg håper han er interessert i meg, og ikke navnet mitt, forklarte hun.

LES OGSÅ: Sia ble mor og bestemor på ett år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer