Selena Gomez:

- Får helt vondt innvendig

Selena Gomez innrømmer at hun kan gremmes over hvordan hun har sett ut.

SJEKKER NETTET: Selena Gomez innrømmer at hun noen ganger bruker Google som en «årbok» om seg selv. Foto: Broadimage/ Shutterstock/ NTB
SJEKKER NETTET: Selena Gomez innrømmer at hun noen ganger bruker Google som en «årbok» om seg selv. Foto: Broadimage/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Selena Gomez (28) får ofte skryt for sine vakre kreasjoner når hun skrider ned den røde løperen på Hollywood-premierer og glamorøse eventer.

Men nå innrømmer sangfuglen at hun ikke alltid har vært like heldig gjennom årenes løp med antrekkene hun har valgt til store tilstelninger.

- Noen ganger googler jeg meg selv for å se hva jeg hadde på meg året før. Det suger når jeg ser at antrekket ikke funket, men det er fint å ha en slags årbok, forteller hun til Into The Gloss, ifølge Contact Music.

Gremmes

«Lose You To Love Me»-stjernen minnes spesielt ett antrekk med skrekk og gru.

- Gode Gud, en gang på Teen Vogue Young Hollywood hadde jeg på meg en T-skjorte hvor det sto: «Hottere enn jeg burde være» og et belte med noen merkelige nettingstrømper og sko, samt en blå stripe i håret. Jeg husker jeg så meg selv i speilet og tenkte: «Nå føler jeg meg kul». Og det er fantastisk at jeg følte meg så bra, men jeg får helt vondt innvending når jeg ser bildene i dag.

Videre sier 28-åringen at det er umulig for henne å beskrive stilen sin fordi den forandrer seg hele tiden, men det viktigste for henne er å ha på seg noe som får henne til å føle seg bra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer