Får hatmeldinger etter «Paradise Hotel»-exiten

- Folk skjønner ikke hvordan det er der inne, sier Henning Djupdal etter at han måtte forlate TV3s populære realityserie.

HARDT VÆR: Henning Djupdal har fått masser av sinte meldinger etter han gikk ut fra realitykonkurransen.  Foto: Ida Nikolaisen
HARDT VÆR: Henning Djupdal har fått masser av sinte meldinger etter han gikk ut fra realitykonkurransen. Foto: Ida Nikolaisen Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter en dramatisk «Paradise Hotel»-parseremoni torsdag, var det Henning Djupdal (21) som til slutt ble sendt ut.

Til Seoghør.no forteller 21-åringen fra Valdres at tiden etter han kom hjem til Norge, har vært tøff.

- Det har jo selvfølgelig vært rart å komme hjem. Har merket at folk engasjerer seg sterkt i programmet og rett og slett hater meg! Jeg har fått en del personlige meldinger på Facebook og folk som har ringt.

Får stygge meldinger

Meldingene har ikke bare vært av den hyggelige sorten.

- Jeg har fått meldinger som: Du er en drittsekk, helt balleløs. Jeg hater deg, sier Henning til Seoghør.no.

Men Henning - som er utdannet brannmann - lar seg ikke prege av meldingene.

- Det går greit. Når jeg ikke kjenner personene fra før, så betyr meningene deres lite.

SPORTY: Årets mannlige deltakere er ikke sjeldent på treningssenteret.  Foto: Ida Nikolaisen
SPORTY: Årets mannlige deltakere er ikke sjeldent på treningssenteret. Foto: Ida Nikolaisen Vis mer

Man er forberedt på det, men det er fortsatt rart at «Paradise Hotel »er så viktig for noen! Jeg føler også at folk ikke skjønner at det å være der inne og det å se på er helt to forskjellige ting!Mange samtaler og viktig info blir utelatt av produksjonen, sier han.

I løpet av oppholdet byttet Henning allianse inne på hotellet, i et forsøk på å styrke sin egen posisjon.

Angrer på egne avgjørelser

I etterkant er han ikke fornøyd med eget spill.

VANT: Martine Sjøhaug gikk helt til topps i realitykonkurransen.
VANT: Martine Sjøhaug gikk helt til topps i realitykonkurransen. Vis mer

- For meg var ting veldig intenst inne på hotellet.  Det var veldig vanskelig å skille mellom spill og følelser. Man blir veldig glad i folk der inne og det gjorde ting veldig vanskelig når det kom til valg.

- Jeg kunne ønske jeg var mye mer kynisk når jeg var der inne, noe som var planen min også!

Flere blir møtt med hets

Hennings Paradise Hotel-kollega Carl Aksel Berg Jansen har tidligere fortalt til Seoghør.no at han også har merket Paradise-fansens interesse på kroppen.

- Det har vært en del hets ja. Jeg har blant annet ringt opp av gutter som vil komme og banke meg opp. Men jeg ble ikke redd siden jeg hørte at de var ganske unge.

- Også når jeg er ute på byen, er det noen som kommer med nedsettende kommentarer om oppførselen min, utseendet mitt og håret mitt, men jeg takler det greit. Egentlig har jeg vært overrasket over at det ikke har vært mer hets, sier han med et smil.

Fjorårets vinner, Martine Sjøhaug, opplevde også å få negative kommentarer etter deltakelsen i realityprogrammet.

- Jeg har fått utrolig mye negativ oppmerksomhet etter alt dramaet mellom oss jentene inne på hotellet. Og det forstår jeg faktisk! Men SÅ mye hat var jeg faktisk ikke helt forberedt på, fortalte hun til Seoghør.no etter at hun kom tilbake til Norge.

 

LES OGSÅ: - Det var deilig å bli kvitt ham