Jessica Simpson:

Får hard medfart etter morsmelk-bilde

Flere tok seg nær av stjernens innlegg på Instagram.

VISE STOLT FREM MORSMELKEN: Den tidligere sangstjernen Jessica Simpson delte nylig et bilde av en full flaske med morsmelk på Instagram, og det viste seg å være et sårt punkt for flere av følgerne. Foto: NTB scanpix
VISE STOLT FREM MORSMELKEN: Den tidligere sangstjernen Jessica Simpson delte nylig et bilde av en full flaske med morsmelk på Instagram, og det viste seg å være et sårt punkt for flere av følgerne. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig delte den tidligere popstjernen Jessica Simpson (38) og ektemannen Eric Johnson (39) kunngjøre at datteren Birdie Mae Johnson hadde kommet til verden.

Det delte sangfuglen i et innlegg på Instagram med et bilde av storesøster Maxi (6) som holder den nyfødte babyens hånd.

Trebarnsmoren er nå i fullt gang med å pumpe ut morsmelk til den nyfødte datteren, og til tross for alt kaoset som hører til med en nyfødt i hus, benyttet likevel Jessica anledningen til å stolt vise frem en full flaske med morsmelk til følgerne sine på Instagram.

Tok seg nær av morsmelken

Dette falt imidlertid ikke i god jord hos alle, og kommentarfeltet kokte mildt sagt over av både positive og negative kommentarer fra følgerne.

View this post on Instagram

This is what success feels like 🐄

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

– Dette er hva suksess kjennes ut som, skriver Jessica under bildet.

Selv om trebarnsmoren ble hyllet av stjerner som Hilary Duff (31) og Lena Dunham (32), var det ifølge Mirror flere som tok seg nær av innlegget til Jessica.

– Alle gjør det de må for å mate babyen sin. Bare husk at det ikke er feil hvis du ikke pumper eller ammer. Det er bare feil hvis du ikke mater babyen din i det hele tatt, skriver en frustrert mor i kommentarfeltet.

– Som en mor som hengte seg opp i sin manglende evne til å lykkes med å amme, setter jeg pris på det du skriver. Takk skal du ha, skriver en annen som svar til den første kommentaren.

– Ved å lese noen av disse kommentarene er det ganske tydelig at ammende mødre er fryktelige mennesker. Hva er galt med dere? Fortelle mødrene som ikke kan amme at de feiler, og at de ikke prøvde hardt nok? Tuller dere med meg? skriver en tredje.

Vis mer Vis mer

Støtter trebarnsmoren

Selv om flere sa seg enige, var det likevel et flertall som raste mot de negative kommentarene rettet mot stjernen, og valgte å forsvare Jessica.

– Jeg er veldig for at å mate babyen er det viktigste, men jeg ville aldri påpekt at en annen kvinne ikke burde være stolt eller spent over ammingen sin.

– Definitivt en suksess! Kroppen er gjennom mye for å produsere den melken, og det er litt av en prestasjon. Pluss, det er mye, skriver en annen.

– Jeg forstår ikke hvorfor hver gang noen deler bilde av melken sin eller amming, så må folk fortelle sine historier om hvordan de ikke får det til. Dette innlegget handler ikke om dere, og det er faktisk noe som kalles «donormelk», hvis du ønsker å bruke morsmelk. Stopp med å få folk til å føle seg dårlig fordi de ammer, det er bare rart, kommenterer en tredje.

– Drektig

Gjennom hele graviditeten har Jessica delt innblikk fra svangerskapets opp- og nedturer med fansen.

Da terminen begynte å nærme seg med stormskritt publiserte sangfuglen et bilde av seg selv og sin voksende babymage i bikini.

View this post on Instagram

Jess-tation

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

«Jess-tation», skrev hun som tekst, et ordspill på det engelske uttrykket «Gestation», ifølge People, som på norsk betyr drektig.

Gravidbildet har i skrivende stund fått over 300 000 likerklikk og i overkant av 11 000 kommentarer.

– Du er en inspirasjon, fortsett å være positiv. Birdie er ikke redd for kamera. Jeg håper hun kommer snart. Husk å drikke nok vann, skrev en bruker.

Jeg kjenner meg så igjen i dette bildet. Og likevel ønsker jeg å bli gravid igjen, delte en annen.

– Gode Gud, dette må være utrolig ukomfortabelt. Men du ser fantastisk ut. Håper alt går bra.

– Sunn mor og baby! Du er vakker, og jeg er sikker på at du er sliten. Men det er så verdt det, kommenterte enda en.

– Auuuuu! Dette ser vondt ut. Jeg kan ikke engang tenke meg hvordan det føles for deg.

– OMG! Jeg tipper du er mer en klar for å føde nå!

Fikk råd fra fansen

Det er ikke til å stikke under stol at graviditet kan by på flere ubehagelige symptomer, og i januar delte Jessica et oppsiktsvekkende bilde av foten sin på sosiale medier.

View this post on Instagram

Any remedies?! Help!!!!

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Under Instagram-bildet av den hovne foten, tryglet hun fansen om å dele sine erfaringer og gode råd.

– Jess er veldig spent på å treffe den lille jenta. Dette har vært hennes tøffeste svangerskap, fortalte en kilde til US Weekly samme måned.

Heldigvis har hun fått god hjelp av ektemannen til å takle de tyngste dagene.

– Eric har vært utrolig støttende og kjærlig. Han er alltid i nærheten av Jessica og hjelper henne med hva enn det måtte være. Han er også en super pappa, og Maxwell og Ace forguder ham, fortsatte kilden til nettstedet.

LES OGSÅ: I hardt vær etter baby-spøk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer