Jessica Simpson:

Får hard medfart etter morsmelk-bilde

Flere tok seg nær av stjernens innlegg på Instagram.

VISE STOLT FREM MORSMELKEN: Den tidligere sangstjernen Jessica Simpson delte nylig et bilde av en full flaske med morsmelk på Instagram, og det viste seg å være et sårt punkt for flere av følgerne. Foto: NTB scanpix
VISE STOLT FREM MORSMELKEN: Den tidligere sangstjernen Jessica Simpson delte nylig et bilde av en full flaske med morsmelk på Instagram, og det viste seg å være et sårt punkt for flere av følgerne. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig delte den tidligere popstjernen Jessica Simpson (38) og ektemannen Eric Johnson (39) kunngjøre at datteren Birdie Mae Johnson hadde kommet til verden.

Det delte sangfuglen i et innlegg på Instagram med et bilde av storesøster Maxi (6) som holder den nyfødte babyens hånd.

Trebarnsmoren er nå i fullt gang med å pumpe ut morsmelk til den nyfødte datteren, og til tross for alt kaoset som hører til med en nyfødt i hus, benyttet likevel Jessica anledningen til å stolt vise frem en full flaske med morsmelk til følgerne sine på Instagram.

Tok seg nær av morsmelken

Dette falt imidlertid ikke i god jord hos alle, og kommentarfeltet kokte mildt sagt over av både positive og negative kommentarer fra følgerne.

– Dette er hva suksess kjennes ut som, skriver Jessica under bildet.

Selv om trebarnsmoren ble hyllet av stjerner som Hilary Duff (31) og Lena Dunham (32), var det ifølge Mirror flere som tok seg nær av innlegget til Jessica.

– Alle gjør det de må for å mate babyen sin. Bare husk at det ikke er feil hvis du ikke pumper eller ammer. Det er bare feil hvis du ikke mater babyen din i det hele tatt, skriver en frustrert mor i kommentarfeltet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer