Khloé Kardashians baby shower:

Får hard kritikk etter baby shower-festen

Skal ha fått sponset hele festen.

FÅR KRITIKK: Det var lite som manglet da Khloé Kardashians babyshower ble avholdt på lørdag. Nå får hun kritikk fra fansen. Foto: Skjermdump, Instagram
FÅR KRITIKK: Det var lite som manglet da Khloé Kardashians babyshower ble avholdt på lørdag. Nå får hun kritikk fra fansen. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Kardashian-familien er kjent for å sjelden spare på kruttet når det kommer til festligheter og feiringer.

«Baby showeren» til Khloé Kardashian (33), som venter sitt første barn, var heller intet unntak.

Lørdag ble det nemlig avholdt en stor fest for den kommende datteren hennes, og i likhet med familiens tidligere tilstelninger, manglet det hverken på dekor, gaver eller celebre gjester.

Likevel har feiringen fått flere fans til å rynke på nesen.

Saken fortsetter nedenfor.

💗

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

For selv om den populære realitystjernen har en økonomi som er langt bedre enn hva folk flest kan drømme om, ryktes det at baby showeren ble sponset av det amerikanske netthandel-selskapet Amazon.

Dette har ikke falt i god jord blant fansen.

- Jeg bare skjønner ikke ideen om at Amazon skal betale for baby showeren til Khloé Kardashian. En familie som har råd til absolutt alt til den ungen, får sponset baby shower? Det finnes mødre som ikke engang har råd til morsmelkerstatning som dere kunne hjulpet, skriver en fan på Twitter.

- Amazon betalte for Khloé Kardashians baby shower? Seriøst? Akkurat som om hun ikke kunne betalt for den selv, skriver en annen.

Saken fortsetter nedenfor.

I ekstase

Khloé Kardashian har ikke kommentert den siste kritikken mot henne, men har derimot takket fansen, familien og vennene sine i et innlegg på Twitter.

- Jeg håper helgen deres var perfekt. Elsker dere. Jeg håper dere stopper opp og reflekterer over det positive i livet deres. Hvis du har tid til å lese denne tweeten, så gjør du noe bedre enn andre. Jeg avslutter kvelden med en bønn med takknemlighet og kjærlighet. La oss starte uken riktig i morgen, skriver hun.

Det har allerede blitt delt en rekke bilder fra den ekstravagante baby showeren, men ifølge Khloé selv, hadde hun leid inn en profesjonell fotograf til kvelden.

Hun skriver nemlig på Twitter at hun ser frem til å kunne dele flere bilder med fansen og at hun ennå ikke har kommet over festen.

Saken fortsetter nedenfor.

Ifølge TMZ skal den kommende babyen allerede ha mer enn nok utstyr. Nettstedet skriver at Khloé, i forkant av baby showeren, skal ha registrert gaver for over 90 000 amerikanske dollar, noe som tilsvarer omtrent 700 000 norske kroner.

Utstyr fra rådyre merker som Givenchy og Versace skal ha stått på ønskelisten til realitystjernen.

Svarte på kritikken

Dette er imidlertid ikke første gang Khloé får kritikk i forbindelse med graviditeten. Den siste tiden har folk reagert på hvordan 33-åringen holder på sin voksende babymage.

Det tok ikke lang tid før Khloé svarte på stormen rundt baby-kulen:

- Folk mener så mye om kulen min. Jeg har valgt å holde rundt den fordi den er MIN. Jeg har ventet på dette VELDIG korte øyeblikket i mange år. Jeg har kun et par måneder å nyte denne fasen i livet mitt, så jeg vil ta på kulen min, og elske den så mye som jeg selv velger. Mamma elsker deg, baby!, skrev hun på Twitter.

Også 33-åringens treningsvaner har fått fansen til å reagere.

Flere har nemlig gått ut og kritisert realitystjernen, ettersom mange mener at det ikke er bra å trene når man er så mange måneder på vei.

Kommentarene og bemerkningene ble såpass mange at Khloé igjen slo tilbake mot kritikerne på Twitter.

- Til dere som plutselig tror at dere er leger. MIN lege og jeg har en god dialog, og mine treningsøkter er godkjent og høyst anbefalt. Takk, barn! Ikke få meg til å slutte å dele ting, skrev hun - og lenket til en nettside som forklarer hvorfor trening under svangerskapet skal være bra for en.

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

​LES OGSÅ: Nå er navnet på den nyfødte prinsessen avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer