Får han endelig kjæreste?

Etter flere år på pinebenken kan kanskje «The Big Bang Theory»-stjernen slippe jubelen løs.

POTENSIELL KJÆRESTE: Blir Raj sammen med Kate Micuccis rollefigur Lucy i den pågående sesongen av «The Big Bang Theory»? Foto: All Over Press
POTENSIELL KJÆRESTE: Blir Raj sammen med Kate Micuccis rollefigur Lucy i den pågående sesongen av «The Big Bang Theory»? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I TV-serien «The Big Bang Theory», er de fleste seerne kjent med at skuespiller Kunal Nayyars (31) rollefigur Raj har store problemer med å snakke når det er kvinner til stede.

TV-serien - som for tiden er en av verdens mest populære - sendes her til lands på TVNorge.

Nå åpner TV-kanalen CBS - som produserer serien - for at det kan gå mot en slutt på den ufrivillige singelstatusen til den populære rollefiguren.

The Hollywood Reporter skriver at TV-sjefene har hentet inn Kate Micucci, kjent fra «Raising Hope». Hun skal være med i flere kommende episoder av den populære serien.

«Hun skal spille rollen som Lucy, en potensiell kjærlighetsinteresse for Raj», skriver nettstedet.

Dermed kan det se ut til at Raj sine dager som singel er talte. Men hva som vil skje, må selvfølgelige seerne få med seg selv.

Privat har imidlertid ikke Kunal Nayyar noen problemer med dametekket. Han er nemlig lykkelig gift med sin kone Neha Kapur.

«The Big Bang Theory» sendes her til lands på TVNorge

LES OGSÅ: - Jeg er ikke forlovet lenger
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer