Får ha telefonkontakt med barna

Britney Spears håper på en snarlig gjernforening med sønnene.

SNAKKER SAMMEN: Etter flere uker uten kontakt med barna, får Britney Spears endelig lov til å ringe sønnene. Foto: All Over Press
SNAKKER SAMMEN: Etter flere uker uten kontakt med barna, får Britney Spears endelig lov til å ringe sønnene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at Britney Spears (26) i begynnelsen av januar ble fratatt ansvaret for sine to sønner, Jayden James og Sean Preston, får hun nå lov til å ha kontakt med barna - via telefon, skriver cbs4denver.com

Nå håper den trøblete artisten på en snarlig gjenforening med guttene sine, men det tar nok fortsatt en god stund før hun får møte sønnene.

Høyesterettsdommer Scott Gordon uttalte under en høring forrige uke at Britney kunne ha telefonkontakt med sønnene, men at alle tidligere restriksjoner fortsatt er gjeldende.

Britneys advokater har flere ganger forsøkt å få dommeren til å gi tilbake besøksretten, men dommer Gordon slår fast at hun ikke får besøke barna.

Men for Britney er kanskje telefonkontakt med barna et steg i riktig retning...

Samtidig som Britney får lov til å ha telefonkontakt med barna, kan det også se ut til at hun og moren Lynne Spears er på vei mot en gjenforening.

Mor og datter er flere ganger blitt observert sammen de siste dagene, og ifølge People skal mamma Lynne være veldig bekymret for sin trøblete datter.

- Jeg har bare lyst til å gi henne en klem, jeg er så bekymret, skal Lynne nylig ha sagt til en venn.

- Lynne var så nervøs og bare spurte hvordan hun kunne få datteren tilbake, sier kilden til People.

Forholdet mellom de to skal i flere år ha vært vanskelig, men det hele toppet seg da Lynne skal ha tatt Kevin Federlines parti under de flere høringene rundt hvem som skulle få omsorgsretten for barna.

Det har også blitt hevdet at Lynne er årsaken til Britneys forfall, og at hun tvang datteren inn i underholdningsbransjen.

- Hun gjorde ting ingen mor skal gjøre mot barnet sitt, har Spears tidligere uttalt.

I tillegg til dette har Britney også anklaget moren for å ha hatt et seksuelt forhold med eksmannen.

Så det gjenstår bare å se om de to klarer å finne ut av problemene og blir venner igjen...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer