Katrine Moholts datter:

- Får gode råd av mamma

Katrine Moholts datter Evelina trives i rampelyset.

GÅR SAMME VEI: I
likhet med sin berømte mor
Katrine Moholt, tiltrekkes
Evelina Harstad Moholt av et
liv på scenen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GÅR SAMME VEI: I likhet med sin berømte mor Katrine Moholt, tiltrekkes Evelina Harstad Moholt av et liv på scenen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I snart 20 år har Katrine Moholt (44) vært et fast ansikt i TV 2, i programmer som «Skal vi danse», «Allsang på Grensen» og «Jakten på kjærligheten».

Nå har også eldstedatteren Evelina (17) begynt å gå i mammas fotspor. Tenåringen trives godt på scenen, og går på musikklinjen på videregående skole.

For fire år siden hadde hun hovedrollen i musikalen om Pippi Langstrømpe på Christiania Teater i Oslo.

- Det er veldig morsomt å se mamma gjøre det hun gjør. Jeg trives også på scenen, og går min egen vei, sier Evelina til Se og Hør i fredagens utgave av bladet.

- Tar egne valg

Katrine Moholt har gode erfaringer fra livet på TV-skjermen.

- Det som er så gøy med Evelina, er at hun står så stødig på egne bein og tar sine egne valg, sier «Skal vi danse»-stjernen.

Sammen med ektemannen Snorre Harstad (46), har hun i tillegg til Evelina, også sønnen Markus (21) og datteren Sofia Linn (4).

Katrine er opptatt av at barna følger hjertet sitt.

- Det eneste jeg sier til alle tre er: Ha det gøy. Det er nå vi lever. Ta en utdannelse som gjør at du har det gøy på skolen, ikke bare ta det fornuftige valget. Gjør det du brenner for og følg drømmen din, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer