Aurora Gude:

Får gjennomgå: - Stokk dum

«Farmen kjendis»-profilens innboks renner over av hatmeldinger.

HETSES: Aurora Gude får gjennomgå etter «Farmen kjendis». Foto: TV 2

HETSES: Aurora Gude får gjennomgå etter «Farmen kjendis». Foto: TV 2

Vis mer
Publisert

Realityprofil Aurora Gude (30) har vært å se i en rekke ulike TV-konsepter, deriblant «Paradise Hotel», «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» og «Camp Kulinaris» - og nå senest «Farmen kjendis».

Sammen med Jan Tore Kjær (54) kom Gude inn som utfordrer på gården i uke to, men etter hvert ble det førstnevnte som ble tatt opp som en fullverdig deltaker i «Farmen kjendis». For Gude gikk turen til «Torpet kjendis», hvor hun til slutt ble slått ut av skuespiller Marit Andreassen (56).

DANS: Aurora Gude møtte Ørnulf Høyer for første gang på «Farmen kjendis» og ble møtt med en liten dans. Vide: Jenny Emilie Aas/Reality Awards/TV 2. Vis mer

Til tross for at det ikke gikk helt veien for 30-åringen, har hun likevel vært en del å se på skjermen den siste måneden. Og selv om hun nå er ute av begge programmene, klarte hun å gjøre seg bemerket den tida hun var der - blant annet for sine kommentarer om de eldre deltakerne.

Nå mottar Gude hatmeldinger i innboksen på grunn av sine uttalelser.

Det var TV 2 som omtalte saken først.

- Ikke hyggelig

Blant de som har fått gjennomgå finner vi tidligere værmelder Elin Tvedt (49), kjendiskokk Trond Moi (53) og nevnte Kjær.

Til tross for at alle tre bare er rundt 50 år, har Gude blant annet sagt at Tvedt er ekstremt gammel og snart på dødsleiet, at Kjær har opplevd både gamle dager og krigen, og at Moi er 70-80 år.

KRANGLER: Ørnulf Høyer, Ingrid Vik Lysne og Marit Andreassen havnet i heftig diskusjon etter det omstridte førstekjempevalget på «Farmen kjendis». Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / TV 2. Vis mer

Det har ført til sinne blant seerne, som de nå har valgt å gi utslipp for i Gudes innboks.

- Det er veldig mange stygge kommentarer i forhold til hva jeg er vant til, innrømmer hun overfor TV 2.

Til Se og Hør forteller hun at det som går igjen er at folk mener hun er dum og må lese seg opp, mens noen tar det et ekstra steg.

- Det er veldig mange som synes jeg er stokk dum fordi jeg ikke vet hvor gamle folk er. Også vet jeg ikke helt hvorfor men en dag var det også veldig mange meldinger angående huden min, så det var ikke så hyggelig.

- Det har vært en berg-og-dal-bane akkurat der.

«FARMEN KJENDIS»: Christopher Mørch Husby røper detaljer fra innspilling. Reporter: Nora Skavhaug/Se og Hør. Video: TV 2 - «Farmen kjendis». Vis mer

- Truffet en nerve

Gude tror det er et forsøk på humor som har slått feil og at det spesielt er de som ikke kjenner til henne fra før som har reagert.

- Det er de nye seerne og den nye målgruppen, spesielt de eldre som blir sinte. Jeg tor jeg har truffet en nerve.

- Men nå som jeg har fått forklart meg litt om den aldersgreia så har det blitt vesentlig mindre av de stygge meldingene. Også får jeg mye skryt for at jeg tør å være meg selv, som jeg er glad for å høre fordi det er en viktig verdi jeg har.

FARMEN KJENDIS: «Farmen kjendis» sender nå sin 7. sesong, og det er kanskje noen ting du ikke visste om produksjonen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards/TV 2. Vis mer

Selv om det tydeligvis er mange som ikke forstår 30-åringens forsøk på humor forsikrer hun om at hun ikke tar seg nær av det folk skriver.

- Jeg svarer ikke på meldingene, det tar jeg meg ikke tid til. Min motreaksjon har vært å legge ut Instagram Storyer hvor jeg forklarer at alt er humor og at folk må lære seg å ikke ta ting så alvorlig. Jeg har lært at man ikke bør fore negativ oppmerksomhet, så de stygge meldingene svarer jeg ikke på, understreker hun, men legger til at hun prøver så godt det lar seg gjøre å svare de som er hyggelige.

LES OGSÅ: Ukjente detaljer: - Hørte skudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer