Kendall Jenner:

Får gjennomgå: - Hun er så slem

Blir ikke kvitt det negative stempelet.

MOBBER?: Kendall Jenner er i hardt vær etter at en gammel video har fått nytt liv. Foto: INVISION/NTB
MOBBER?: Kendall Jenner er i hardt vær etter at en gammel video har fått nytt liv. Foto: INVISION/NTB Vis mer
Publisert

Listen over skandaler som Kardashian/Jenner-familien har vært i gjennom årene er blitt lang - og det ser ut til at det ikke vil ta slutt med det første.

Søsteren, som for øyeblikket er i ilden, er modellen Kendall Jenner (27), som får krass kritikk for måten hun snakker til lillesøster Kylie (25) på.

En gammel video fra 2017 sirkulerer nå nok en gang på internett, etter at 27-åringen ble involvert i litt god, gammeldags jentedrama tidligere i år.

Dramaet startet da kona til Justin Bieber (29), Hailey Bieber (26), ble anklaget for å gjøre narr av Biebers ekskjæreste Selena Gomez (30).

Flere dro Jenner-søstrene inn som Biebers medsammensvorne, og trioen ble fort døpt om til «mean girls squad» fra internetts ivrige tilhengere.

Bieber-Gomez dramaet har gitt folk en glimrende mulighet til å grave opp gammelt grums på kjendiskvinnene, og det er derfor videoen fra 2017 nå får oppmerksomhet igjen.

BuzzFeed er blant mediene som har omtalt saken.

Kommenterer søsterens utseende

I videoen hører man Kylies tidligere venninne, Jordyn Woods (25), si at hun pleide å være redd for Kendall.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.