Kourtney Kardashian:

Får gjennomgå etter photoshop-blemme

- Er dette en spøk?

PHOTOSHOP-BLEMME: Kourtney Kardashian får hard kritikk etter at hun la ut et tydelig fotoshoppet bilde av seg selv med teksten «elsk deg selv så høyt som du elsker andre». Foto: NTB Scanpix
PHOTOSHOP-BLEMME: Kourtney Kardashian får hard kritikk etter at hun la ut et tydelig fotoshoppet bilde av seg selv med teksten «elsk deg selv så høyt som du elsker andre». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke sjelden at Kardashian-søstrene deler et bilde på Instagram, og det er heller ikke uten grunn. Deres enorme følgerskarer har sørget for at innleggene har blitt en solid inntektskilde for seg selv.

Når Kourtney Kardashian (39) deler et bilde på Instagram, er det mer enn 50 millioner følgere som får med seg bildet. Men da kan det også være dumt om man overser en liten detalj.

Det fikk hun merke da hun nylig la ut et bilde av seg selv i badekaret for å promotere sin nye nettside «Poosh».

- Er dette en spøk?

Foreløpig er det få som vet hva innholdet faktisk skal være, men det er altså i disse dager at Kourtney lanserer sin nye nettside. Foreløpig viser nettsidens bilde en naken Kourtney, som kun ikledd et håndkle på hodet dekker seg til ved hjelp av en Macbook og en tekopp.

Sånn sett passet det kanskje ikke dårlig at Kourtney valgte nettopp badekaret da hun skulle promotere sin nye nettside på Instagram. Likevel er det én spesifikk detalj på bildet som vekker oppsikt.

Bildet viser nemlig en naken Kourtney i badekaret, kun tildekt av såpebobler. Men stjernens ene ben er unormalt langt, noe som tydelig viser at bildet er redigert, og at det heller ikke er gjort en særlig god jobb med akkurat dette.

Bedre blir det ikke av at det photoshoppede bildet har teksten «Love yourself as deeply as you love them», som kan oversettes til «elsk deg selv så høyt som du elsker andre».

View this post on Instagram

Love yourself as deeply as you love them.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

I kommentarfeltet hagler det med kommentarer som «Er dette en spøk?» og «Dette er elendig redigering og bruk av photoshop».

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Spøkte med bildekopi

Flere av Kourtneys følgere spør også direkte hva som har skjedd med benet hennes på bildet.

«Hvorfor er det ene benet så mye lenger enn det andre … Hvor er det venstre låret?», skriver én, mens enn annen kommenterer at stjernas venstre ben ser «creepy» ut.

Andre mener i tillegg at Kourtneys hode er tydelig redigert, og skriver at hun burde sparke personen hun har ansatt som fotoredigerer.

KRITISERES: Det er ikke første gang en av Kardashian-søstrene kritiseres for en photoshop-blemme. Også Kim Kardashian har fått hard kritikk for det samme. Foto: Shutterstock/ NTB Scanpix
KRITISERES: Det er ikke første gang en av Kardashian-søstrene kritiseres for en photoshop-blemme. Også Kim Kardashian har fått hard kritikk for det samme. Foto: Shutterstock/ NTB Scanpix Vis mer

En annen som for øvrig har lagt merke til Kourtneys nyeste bilde, er den norske toppbloggeren Caroline Berg Eriksen (32), tidligere kjent som «Fotballfrue». Det er imidlertid av helt andre årsaker enn Kourtneys fans.

På Insta-story la hun først ut Kourtneys bilde hvor hun skrev «Kourtney Kardashian i 2019», for deretter å dele et lignende bilde av seg selv fra 2015.

DELTE BILDE: Kort tid etter at Kourtney delte bilde av seg selv fra badekaret, delte også toppbloggeren et lignende bilde av seg selv - fra 2015. Foto: Skjermdump fra Caroline Berg Eriksen/ Instagram
DELTE BILDE: Kort tid etter at Kourtney delte bilde av seg selv fra badekaret, delte også toppbloggeren et lignende bilde av seg selv - fra 2015. Foto: Skjermdump fra Caroline Berg Eriksen/ Instagram Vis mer

- Manipulerte datteren

Kourtney er slett ikke den eneste av Kardashian-søstrene som har gått på en bildeblemme. Også lillesøster Kim (38) har tidligere vært i hardt vær etter at hun har blitt tatt på fersken med å jukse med bilder av seg selv i forkant av publisering.

I oktober skapte realitystjernen storm i kommentarfeltet, da hun la ut det flere mente var et retusjert et bilde av sin ti måneder gamle datter Chicago, sammen med Kylie Jennners (21) datter Stormi.

Bildet av de små jentene hadde Kylie tidligere delt med sine 116 millioner følgere på Instagram, men Kims versjon av bildet fikk fansen til å sperre opp øynene.

- Hvordan kan du photoshoppe en babys hode? Det er trist. Hva blir det neste, operasjon? Hva søren er galt med deg, du har problemer med hvordan du ser ut, har en følger kommentert under bildet av de to kusinene i matchende, rosa antrekk.

View this post on Instagram

🎀 Happiness 🎀

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

- Det er ondskapsfullt å photoshoppe et barn. Jeg skjønner ikke at noen kan finne på å gjøre det, skriver en annen.

En knapp måned senere havnet hun igjen i en storm av kritikk da hun postet et bilde av seg selv og barna North (5) og Saint West (2).

View this post on Instagram

💕

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ifølge nettstedet Mirror påpekte en rekke fans at bildet Kim hadde lagt ut i sosiale medier var tydelig manipulert når man ser det i forhold til originalbildet. Blant annet hadde flere bitt seg merke i at femåringens mage var gjort mindre.

- Wow, du manipulerer et bilde av datteren din. For et lavmål, lød en av kommentarene under bildet.

DETTE ER ØVELSEN: Norske Johanna Grønneberg har trent Kim Kardashian i Los Angeles. Det var spesielt en øvelse stjerna likte ekstra godt. Vis mer

LES OGSÅ: - Hun opptrer som en alenemamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer