Får frierbrev til tross for at han har kjæreste

- Det kan bli litt sjalusi, sier Ola-Conny fra TV-serien «Ullared».

KJÆRESTE: Den populære realitystjernen ble i sommer kjæreste med en ti år yngre anonym kvinne, men likevel fortsetter frierbrevene å strømme inn. Foto: All Over Press
KJÆRESTE: Den populære realitystjernen ble i sommer kjæreste med en ti år yngre anonym kvinne, men likevel fortsetter frierbrevene å strømme inn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ola-Conny Wallgren (49), kjent fra TVNorge-serien «Morgan og Ola-Conny i USA», har den siste tiden kunne nyte stor suksess på TV-skjermen. 

Den folkekjære TV-stjernen ble først kjent gjennom TV-serien «Ullared», før han og kollegaen Morgan Karlsson (40) fikk sin egen serie.

- Livet leker. Jeg ble forelsket for noen måneder siden og trives med jobbene mine, sier Wallgren til Expressen.

I juni fant TV-stjernen kjærligheten med en ti år yngre kvinne.

- Man må bestemme seg en gang. Det er veldig deilig å være hjemme for tiden, med kjæreste og det hele, sa Ola-Conny til Expressen.

Men selv om den populære realitystjernen nå har fått seg kjæreste, hindrer ikke det hundrevis av kvinnelige fans i å sende Ola-Conny frierbrev.

- Jeg får veldig mange brev. Sånn er det. Det kan være litt slitsomt akkurat nå. Jeg har aldri vært en person som liker å vise meg frem, men er det varmt så tar jeg jo av meg trøya. Da blir det en del blikk, forteller TV-stjernen til den svenske avisen.

- Det er slitsomt, og det kan fort bli litt sjalusi. Men kjæresten min er fantastisk og har valgt meg fordi jeg er den jeg er, ikke fordi jeg er på TV. Hun aksepterer den delen, fortsetter Ola-Conny.

Wallgren bor, ifølge sine egne ord, i «Hallandsskogen». Der får han være i fred.

- Det er veldig deilig å kunne lande litt mellom de forskjellige TV-jobbene. I blant føles det ut som om jeg nesten ikke har tid til å klippe gresset. Her får man være i fred, treffe kjæresten og barna, forteller Ola-Conny.

LES OGSÅ:   TVNorge-stjerne tatt for doping 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer