<strong>GIKK NED 10 KILO:</strong> Hallvard Holmen har lagt seg i hardtrening foran sin nye rolle som Fridtjof Nansen, noe som har ført til at han har gått ned 10 kilo. Foto: Anders Myhren, Seher.no
GIKK NED 10 KILO: Hallvard Holmen har lagt seg i hardtrening foran sin nye rolle som Fridtjof Nansen, noe som har ført til at han har gått ned 10 kilo. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer

Får frierbrev i posten

- Jeg tror ikke det er meg de er forelsket i, sier "Himmelblå"-Hallvard.

Publisert
Sist oppdatert
 Se hele intervjuet med Hallvard Holmen nederst i artikkelen!


SEHER.NO: Skuespilleren Hallvard Holmen (43) har blitt rikskjendis gjennom rollen som "Roy" i TV-serien "Himmelblå".

Men Holmen - som i romjulen er aktuell i rollen som Fritjof Nansen i NRK-serien "Harry & Charles" - avslører overfor Seher.no at en del kvinnelige fans ikke nøyer seg med å gi ham skryt for jobben på TV-skjermen.

- Jeg har fått noen frierier i posten, men jeg tror ikke det er meg de er forelsket i, det er nok mer karakteren "Roy". Jeg er veldig motsatt av Roy på mange områder, selv om vi har noen fellestrekk, smiler han.

De amorøse brevskriverne ka ikke regne med noen positive svar fra Hallvard, som i virkeligheten har vært gift med skuespilleren Iren Reppen i 15 år. Paret har en datter sammen.

Skuespilleren innrømmer imidlertid at han blir smigret av frierbrevene.

- Absolutt, jeg har ikke noe i mot det. Jeg synes det er fint, sier han med et smil.

Kanskje får han enda flere frierbrev etter sin nye rolle etter at serien "Harry & Charles" har hatt premiere 27. desember.

For å forberede seg til rollen som eventyreren Fritjof Nansen måtte nemlig Holmen legge seg i hardtrening - noe som har ført til at han har slanket vekk hele ti kilo.


- Jeg har lest mye og trent mye. Det er en ganske enkel oppgave. Det er bare å sette seg på en sykkel, gå i marka og pumpe litt jern. Det var også om å gjøre og kvitte seg med hamburgerne, sier han til Seher.no.

LES OGSÅ: - Hun er halvparten av min midje

Se hele videointervjuet med Hallvard Holmen her:[obj:media:8260]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer