<strong>ÅRETS BØNDER:</strong> Disse skal kjempe om flest frierbrev i høst. Fra venstre Per Ove Løvik, Linda Bjørnes, Roar Husetuft, programleder Marthe Sveberg Bjørstad, Bente Fremo, Wenche Fremo og Svein Bøylestad. Foto: TV 2
ÅRETS BØNDER: Disse skal kjempe om flest frierbrev i høst. Fra venstre Per Ove Løvik, Linda Bjørnes, Roar Husetuft, programleder Marthe Sveberg Bjørstad, Bente Fremo, Wenche Fremo og Svein Bøylestad. Foto: TV 2 Vis mer

Får frierbrev fra gifte menn

- Jeg synes det er utrolig dårlig gjort av dem som bor i lag med noen, sier «Jakten på kjærligheten»-bonden Linda Bjørnes.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Frierbrevene har strømmet inn til bonden Linda Bjørnes, etter at det ble kjent at hun er med i årets utgave av «Jakten på kjærligheten» på TV 2.

Men til VG sier 36-åringen at ikke alle henvendelsene er fra single menn.

I tillegg til frierbrev har hun blitt kontaktet via Facebook, e-post og per telefon.

- Det er flere som har tatt kontakt og som ikke legger skjul på at de er i et forhold. De sier at dersom de ikke hadde vært gift, så skulle de sendt brev.

Bjørnes har også selv funnet ut at en av frierene som sendte henne brev har en samboer, etter å ha søkt opp navnet hans på internett.

- Jeg synes det er utrolig dårlig gjort av dem som bor i lag med noen. Jeg er ikke interessert i noen som er interessert i å bytte ut damen sin med noen som er på TV. Det sier litt om dem, sier hun til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bondesøstre jakter på kjærligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer