Får frekke tilbud fra unge gutter

- Jeg merket at det skjedde noe etter at jeg ble med i «Paradise Hotel», sier Nikolina (33).

Foto: TV3
Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Robinson»-deltageren Nikolina Miletic overrasket mange, da hun plutselig dukket opp i årets «Paradise Hotel»-sesong.Selv om 33-åringen er mer enn ti år eldre enn mange av deltagerne, har hun funnet seg til rette på det skandaleombruste realityhotellet. 

Fikk bekreftet fordommene

Til Seoghør.no sier hun at hun hadde mange fordommer da hun sa ja til å bli med i «Paradise Hotel».Etter kort tid inne på hotellet fikk hun mange av dem bekreftet.- Flere av deltagerne lever inne i sin egen Paradise-boble, og det samme har de gjort etter at de kom hjem. De går rundt og tror de er superstjerner. Jeg må bare le av det.Nikolina har imidlertid også merket en forandring i livet etter at hun kom hjem fra innspillingen i Mexico.

Blir sjekket opp av unge gutter                 

Ofte får hun nemlig romantiske invitasjoner fra langt yngre gutter.- Jeg merket at det skjedde noe etter at jeg ble med i «Paradise Hotel». Når jeg er ute på byen, så kommer det mange unge gutter opp og skal ta bilder og sånn. En del prøver også å sjekke meg opp. Flere inviterer meg på nachspiel.Selv om hun for tiden er singel, heller Nikolina  kaldt vann i blodet på de yngre beilerne.- De har nok ikke noen sjanse, dessverre. Jeg ser nok etter en skikkelig mannemann, ikke en gutt. Helst bør han være litt sånn som Christer Falck, bare uten alt håret, sier hun med et smil til Seoghør.no.«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag kl 21.30 på TV3.LES OGSÅ: Her mister Ann Marielle kontroll over BH-en 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer