Får frekke tilbud fra mannlige kjendiser

- De tror liksom at de kan få hvem de vil ha, fordi de har et kjent tryne, sier Linni Meister.

FREKKE TILBUD: Linni Meister sier til bladet Spirit at flere mannlige norske kjendiser har kommet med svært frekke tilbud til henne. I tillegg til å bli intervjuet er Meister gjesteredaktør for den nyeste utgaven. Foto: Stella Pictures
FREKKE TILBUD: Linni Meister sier til bladet Spirit at flere mannlige norske kjendiser har kommet med svært frekke tilbud til henne. I tillegg til å bli intervjuet er Meister gjesteredaktør for den nyeste utgaven. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Modell og TV-stjerne Linni Meister (25) kunngjorde i februar at hun og ektemannen Bernhard Berntzen hadde tatt en pause i forholdet, sju måneder etter at de giftet seg i hemmelighet i Las Vegas.

Til det nyeste nummeret av gratisbladet Spirit, sier Linni singelstatusen har ført til at hun har fått en rekke uønskete henvendelser fra mannlige kjendiser, som prøver å få henne til sengs.

- Herregud, noen av dem er så høye på seg selv at det er helt vilt. De tror liksom at de kan få hvem de vil ha fordi de har et kjent tryne. Jeg blir helt satt ut av det, sier Linni Meister til Spirit.

Men også da hun fortsatt var sammen med Bernhard skal Linni ha fått svært direkte romantiske invitasjoner fra kjente norske menn.

- Jeg og Berhard hadde vært ute og spist. Da kom plutselig en av Norges mest profilerte kjendiser bort til meg for å spandere. Vi drakk og koste oss en times tid frø vi reiste hjem. Nøyaktig fem minutter senere begynte SMSene å tikke tikke inn med forskjellige tilbud.

- Da tok Bernhard telefonen min og sendte noen kontrabeskjeder av den harde sorten. Jeg hørte aldri noe mer fra den innpåslitne beileren, sier Linni til bladet Spirit.

Bernhard Berntzen sa til Seher.no i april at han fortsatt «savner Linni hvert sekund», mens Linni avslørte at hun har blandete følelser overfor ektemannen.

  - Jeg savner de veldig gode sidene hans. Han er jo så innmari god. Det er derfor jeg ikke kan gi slipp på ham. Men han har noen sider som er skikkelig bæsj.

- Det har vært skikkelig vondt. Det har vært tøft og en kjempevanskelig periode, sa hun.

Bryllupet mellom Linni og Bernhard ble aldri registrert i Norge, siden de aldri kom seg til Tinghuset og fikk ordnet papirene.


 Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg savner Linni hvert sekund

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer