Carina Dahl fra «Farmen Kjendis»:

Får frekke tilbud fra gifte kjendiser

– Det er veldig drøyt, forteller den single artisten om bildene hun får tilsendt.

POPULÆR DAME: Både kjente og ukjente menn faller for vakre Carina Dahl, som forteller at hun overøses med frierbrev og nakenbilder. Foto: Espen Solli / Se og Hør
POPULÆR DAME: Både kjente og ukjente menn faller for vakre Carina Dahl, som forteller at hun overøses med frierbrev og nakenbilder. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert

l en årrekke har artisten Carina Dahl (33) vært et kjent fjes i underholdningsbransjen. I tillegg har hun imponert på skjermen i reality-programmer som «Farmen Kjendis», «71° nord - Norges tøffeste kjendis» og «Masterchef».

Stadig vekk får den blide trønderjenta hyggelige tilbakemeldinger fra fansen, men det kommer også pikante og direkte forespørsler – fra mannlige beundrere.

Ivrige kjendismenn

Det er ikke bare «Hvermansen» som lar seg sjarmere. Mange av «frierne» er nemlig berømte navn fra rampelyset!

– Det er flere som har vært «hete på grøten», for å si det sånn, sier Carina lattermildt til Se og Hør.

Kompliserte forhold

Melodi Grand Prix-veteranen røper at alt fra steinrike forretningsmenn til profilerte idrettshelter, komikere og artist-kolleger har prøvd seg.

– Det er ikke alltid lett å være sammen med noen i samme «sfære». Romanser blir fort komplisert av ting som posisjoner eller aldersforskjell, eller at man er på helt ulike steder i livet. Som oftest prøver jeg i det minste å beholde vennskapet, forteller sangeren.

FALT FOR JAN THOMAS: Artisten viste hva hun er god for i TVNorges «71° nord – Norges tøffeste kjendis» i fjor. Det var også her hun ble god venn med stjerne-stylist Jan Thomas. Foto: TV Norge
FALT FOR JAN THOMAS: Artisten viste hva hun er god for i TVNorges «71° nord – Norges tøffeste kjendis» i fjor. Det var også her hun ble god venn med stjerne-stylist Jan Thomas. Foto: TV Norge Vis mer

Nakenbilder

Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor noen av Norges mest profilerte kjendiser faller for artistens sjarm. Carinas gode humør og selvtillit skinner gjennom da hun møter Se og Hør.

Samtidig synes hun det er synd at enkelte sprer rykter om henne når det gjelder kjærester og privatliv.

Carina har lært seg å le av det meste, men innrømmer at det kan være både frustrerende og ubehagelig.

Flere av kjendisene som har tatt kontakt, er nemlig gifte menn, og noen har gått så langt som å sende pikante bilder av seg selv.

– Jeg får ofte tilsendt nakenbilder, og til og med sex-videoer. Det er bare kvalmt, men jeg har sluttet å bli sjokkert, sier Carina – som har klart å takle berømmelsens bakside.

– Det er veldig drøyt, men jeg prøver å ikke la det påvirke meg.

MGP-AKTUELL: I år deltok Carina Dahl enda en gang i MGP, men hun gikk ikke videre til EUrovision Song Contest. Foto: NTB Scanpix
MGP-AKTUELL: I år deltok Carina Dahl enda en gang i MGP, men hun gikk ikke videre til EUrovision Song Contest. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Melodi Grand Prix

Se og Hør møter henne en solfylt dag i et snødekket Oslo.

Det er en travel tid for Carina, med spillejobber, møter og musikkinnspillinger.

Sist helg var hun dessuten deltaker i Melodi Grand Prix for tredje gang - til tross for en skade i foten, og nylig signerte hun platekontrakt med Sony Music.

2011: Carina ga alt med låten «Guns and Boys», men kom ikke til Melodi Grand Prix-finalen. Foto: NTB Scanpix
2011: Carina ga alt med låten «Guns and Boys», men kom ikke til Melodi Grand Prix-finalen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
2013: Carina var med for annen gang, men fikk sitt bidrag «Sleepwalking» ødelagt av et defekt mikrofonstativ. Foto: NTB Scanpix
2013: Carina var med for annen gang, men fikk sitt bidrag «Sleepwalking» ødelagt av et defekt mikrofonstativ. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bikini-sjokk

I tillegg har den sporty jenta vist hva hun er god for i TV 2s «Farmen Torpet», der hun slo ut alle utfordrere og kom seg inn på hovedgården.

Før seieren - som nå også har ledet til en semifinaleplass i «Farmen Kjendis» - rakk hun å gi kunstneren Aune Sand (52) «heteslag» etter en lettkledd dukkert i badestampen.

– Dette var så vakkert at jeg må holde litt avstand, sa Sand da TV-kollegaen skiftet til bikini.

HETE SOMMERDAGER: En oppspilt Aune Sand måtte ta seg en pause i strandkanten, da Carina tok på seg bikinien for et bad i badestampen i «Farmen Torpet». Foto: TV 2
HETE SOMMERDAGER: En oppspilt Aune Sand måtte ta seg en pause i strandkanten, da Carina tok på seg bikinien for et bad i badestampen i «Farmen Torpet». Foto: TV 2 Vis mer

Bikinien som fikk fart på Aune er for øvrig en del av Carinas nye egendesignede kolleksjon, som lanseres til våren.

TRAKK SEG: Etter mange uker på «Torpet», ga Aune Sand fra seg muligheten til å endelig komme inn på «Farmen Kjendis». Video: TV 2 Vis mer

Nyter singellivet

Trønder-jenta innrømmer at hun har latt seg sjarmere av en og annen profilert mann, men avslører at hun fortsatt er singel.

– For meg handler det meste om kjemi. Det er klart at jeg flørter og dater, men jeg har ikke hatt noen ordentlig kjæreste de siste tre årene, forteller hun åpenhjertig.

Nettdating er for stadig flere blitt inngangsporten til romantikk, men det er ikke noe for henne. Samtidig tror hun at enkelte menn opplever henne som utilgjengelig, når hun en sjelden gang er på fest eller ute til middag.

– Jeg tror nok at mange ikke tør å komme bort, mener hun.

Romanserykter

En som derimot ikke er sjenert, er Petter Northug (33). I flere år har det versert rykter om Dahls forhold til skistjernen. At de to nyter hverandres selskap, er det liten tvil om.

Flere ganger har de selv helt bensin på ryktebålet ved å dele flørtende bilder på sosiale medier, og idrettshelten har selv vitset om at de er i et «åpent forhold».

En rekke ganger har de avkreftet romanseryktene, men begge er åpne om at de har god kjemi.

– Petter er helt herlig, men vi er fortsatt bare gode venner, forteller artisten.

Carina Dahl deltar i serien Snap-rulett på Viafree. Der ble hun tvunget til å sende en frekk melding til Petter Northug - og hun fikk raskt svar. Vis mer

Singel-sjokk

Det er altså om lag tre år siden Carina hadde kjæreste sist, og hun har aldri lagt skjul på at det var et vondt og vanskelig brudd.

– Jeg brukte nesten ett år på å lære meg å være alene. Jeg har på en måte alltid hatt noen der, og fikk rett og slett sjokk da jeg ble singel, forteller hun.

PÅ TV: Carina Dahl har sikret seg en semifinaleplass i årets «Farmen Kjendis». Foto: Espen Solli/ Se og Hør
PÅ TV: Carina Dahl har sikret seg en semifinaleplass i årets «Farmen Kjendis». Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer

Unge menn

Carina Dahl vil ikke si at hun faller for en spesiell type, men liker menn som står på.

– Jeg faller gjerne for rolige og ambisiøse menn, som kan være et trygt punkt i livet mitt.

Selv er hun nysgjerrig på hvem hun kommer til å ende opp med, men hun lar seg ikke stresse av singellivet.

– Jeg ser for meg et familieliv i fremtiden, og har datet noen yngre gutter. Ofte er de beste på min egen alder opptatt, så det er bare blitt sånn, sier Carina med glimt i øyet.

LES OGSÅ: Avslører skade før MGP-finalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer