<strong>KLAR FOR MER TV:</strong> Ivar (t.v.) og Frank Falander gjør som Freddy dos Santos (i midten) og fortsetter karrieren på TV 2.  Foto: Morten Eik/Se og Hør
KLAR FOR MER TV: Ivar (t.v.) og Frank Falander gjør som Freddy dos Santos (i midten) og fortsetter karrieren på TV 2. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer

Får fortsette TV2-karrieren

Tvillingene Ivar og Frank Falander er ikke lei av å være på TV. Nå blir de stuntreportere i ”Sommertid”.

Publisert
Sist oppdatert
BODØ (SEOGHØR.NO): Onsdag måtte de homofile tvillingene Frank og Ivar Falander forlate Amazing Race før finaleetappen i Holmenkollen.

De sprudlende gutta har fått gode tilbakemeldinger på Amazing Race-deltagelsen, og Seoghør.no kan nå avsløre at tvillingene vil bli å se på TV også i sommer.

Ivar og Frank har nemlig takket ja til å levere faste innslag til aktualitetsprogrammet ”Sommertid”.
 
- Vi skal være reportere fra campingplassen på Larkollen, og bare være oss selv. Det blir kjempegøy, ler de.
 
Som tidligere er det Øyvind Fjeldheim som blir programleder. Med seg får han Katarina Flatland.
I Amazing Race var det Bodø-brødrene Truls og Morten Bjerke som til slutt satt igjen med bil og en halv million kroner.
 
Tvillingguttene var imidlertid selvskrevne gjester da vinnerne inviterte til båttur og påfølgende finalefest i Bodø, og depper ikke over å ha av å ha misset finalen i Holmenkollen.
 
- Da vi røk ut var vi egentlig begge så slitne at det var helt greit. Heldigvis fikk vi med oss alle landene produksjonen besøkte. Det var vi veldig glade for, sier Ivar.
 
I Bodø ble alle finaledeltagerne gjenforent sammen med programleder Freddy dos Santos.
 
- Det er sykt fint her, jeg har aldri vært så langt nord. Også var det utrolig hyggelig å se de andre igjen, sier Frank, og presiserer at tvillingene har beholdt kontakten med blondinene Michelle og Cathrine, og at de sees ofte.
 
Tvillingene synes Truls og Morten var verdige vinnere.
 
- Det var absolutt det rette paret som vant. Brødrene var utrolig gode og snille underveis, også var de nesten aldri sure på hverandre, påpeker Frank.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trenger ferie etter Amazing Race

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer