Får fornavnet sitt også som etternavn

George W. Bush sin niese giftet seg med sønnen til stjernedesigner Ralph Lauren.

DOBBELT LAUREN: David Lauren og Lauren Bush giftet seg i en overdådig seremoni i Colorado i helgen. Forhåpentligvis klarte presten å holde tunga rett i munnen... Her er paret avbildet på en galla til ære for den avdøde designeren Alexander McQueen i Foto: All Over Press
DOBBELT LAUREN: David Lauren og Lauren Bush giftet seg i en overdådig seremoni i Colorado i helgen. Forhåpentligvis klarte presten å holde tunga rett i munnen... Her er paret avbildet på en galla til ære for den avdøde designeren Alexander McQueen i Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det ble ikke spart på noe da Lauren Bush (27), niesen til tidligere president George W. Bush, giftet seg med David Lauren (39), sønnen til designguru Ralph Lauren i helgen.

Om det oppstod navneforvirring under vielsen vites ikke, men bryllupet ble i hvert fall feiret i tre dager til ende. Begivenheten fant sted i Colorado, på stjernedesignerens Double RL Ranch i Rocky Mountains, skriver People.

Feiringen begynte med piknik, softball-kamp og øvelsesmiddag lørdag, vielsen og bryllupsfesten fulgte søndag, mens en dagen derpå-rodeo var planlagt mandag. Kleskoden var en uvanlig blanding av de to familienes motesans: «Smoking med western-vri».

Brudekjolen til Lauren Bush var selvsagt designet av svigerfar Ralph Lauren. Han designet også kjolen til datteren sin, Dylan Lauren (37), da hun giftet seg med Paul Arrouet (40) i sommer.

Bruden ble ført til alters av moren Sharon og faren Neil, som er broren til George W. Bush. Den tidligere amerikanske presidenten og hans kone Laura var blant de omlag 200 gjestene, det samme var Donald Trumps datter Ivanka Trump.

Som gift kvinne vil 27-åringen gå under navnet Lauren Bush-Lauren, og får dermed sitt eget fornavn som etternavn.

Det celebre paret møttes i 2004 og forlovet seg i fjor.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Er stjernen gravid igjen?  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer