FRIR: John Mayer skal angivelig ha planlagt å fri til Jennifer Aniston på 40-årsdagen hennes 11. februar.  Foto: All Over Press
FRIR: John Mayer skal angivelig ha planlagt å fri til Jennifer Aniston på 40-årsdagen hennes 11. februar. Foto: All Over PressVis mer

Får forlovelsesring i bursdagsgave?

John Mayer planlegger å fri til Jennifer Aniston på 40-årsdagen hennes.

SEHER.NO: Det er kun noen uker til "Friends"-stjernen Jennifer Aniston (39) feirer 40-årsdagen sin.

Og i den anledning planlegger nå rockerkjæresten John Mayer (31) å gi henne en svært romantisk bursdagsgave, skriver Female First.

Ifølge venner har Mayer nemlig tenkt å fri til skuespillerinnen under feiringen, og musikeren skal til og med ha fått laget en spesiell forlovelsesring til henne.

- Penger er ingen hindring for John. Han hadde ikke lyst til å kjøpe noe noen andre hadde, så han tegnet ringen og fikk den spesiallagd, forteller en venn av musikeren.

John, som har vært i et av og på forhold med filmstjernen siden april i fjor, ønsker å gjøre frieriet så spesielt og romantisk som overhodet mulig, og har tidligere sagt at han har lyst til å finne en "kreativ måte" å fri til kjæresten på.

- Jeg tror jeg vil være ganske god til å fri. Jeg tror jeg hadde klart det, jeg ville vært kreativ, har Mayer tidligere sagt.

Siden paret ble sammen igjen oktober, etter et kort brudd i sommer, skal Jennifer ha ønsket å gifte seg med musikeren.

Ifølge kilder drømmer filmstjernen om et romantisk gresk bryllup.

- John har endelig sagt ja til å gifte seg og de drømmer om et tradisjonelt gresk-ortodox bryllup, forteller venner av paret.

Dersom det stemmer at det nå går mot bryllup, vil dette være Jennifers andre ekteskap. Skuespillerinnen var tidligere gift med kjekkasen Brad Pitt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Forsidebildet fikk John til å rødme!