FY FY: Det er slike bilder Britney Spears' far ikke ønsker skal forekomme, der brystvortene er synlige gjennom klærne. Foto: All Over Press
FY FY: Det er slike bilder Britney Spears' far ikke ønsker skal forekomme, der brystvortene er synlige gjennom klærne. Foto: All Over Press Vis mer

- Får forbud mot å gå uten BH

Stjernens far er rasende...

Publisert
SEHER.NO: Superstjernen Britney Spears' (28) far, Jamie Spears (57), er redd datteren er i ferd med å møte veggen igjen, og har med det lagt ned et nytt sett med regler som Britney må følge.

En av reglene er ifølge The Sun at Britney ikke får lov til å forlate sitt hjem uten å ha på BH. Avisen skriver at Jamie har sett seg lei på de stadige bildene som dukker opp, der datterens brystvorter stikker ut og er svært synlige.

57-åringen skal være såpass seriøs at han har truet med å gi en av popstjernens sikkerhetsvakter sparken, etter at han lot henne bli fotografert uten BH flere ganger de siste ukene.

- Jamies kontroll over Britneys liv er utrolig. Han hater bildene av henne der brystvortene er overalt, så han har bannlyst henne fra å forlate huset uten BH, forteller en venn av Britney til The Sun.

- Han ønsker at Britney skal etterlate seg et godt inntrykk.

Jamie tvang nylig Britney til å dumpe hennes 38 år gamle kjæreste, Jason Trawick, fordi han var engstelig for at Britney skulle få et emosjonelt tilbakefall som hun var gjennom for flere år siden.

- En sikkerhetsvakt ble fortalt at han var nær ved å få sparken fordi han lar henne gå ut uten BH. Det var også Jamie som var skyld i at forholdet tok slutt.

- Han liker Jason, men deres forhold var for intenst. Han fryktet at det ville sende henne tilbake til hvordan hun var før. Så han advarte henne: «Det er Jason eller barna dine».

Samtidig hevder kilden at Jamie ikke mener noe annet enn det beste for datteren.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Oops, dette var vel ikke planlagt?!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer