Romeo Beckham:

Får folk til å sperre opp øynene

Flere måtte se to ganger da et nytt bilde av Romeo Beckham dukket opp.

KLISS LIK: Flere mener Romeo Beckham (18) er kliss lik mamma Victoria på nytt bilde. Foto: NTB Scanpix
KLISS LIK: Flere mener Romeo Beckham (18) er kliss lik mamma Victoria på nytt bilde. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag denne uken fylte David (45) og Victoria Beckhams (46) nest eldste sønn, Romeo Beckham, 18 år.

Romeo er altså andremann i rekken av totalt fire barn i Beckham-familien, og har hele sitt liv vært internasjonalt kjent. I ekte tradisjon delte både Victoria og David en rekke private bilder av sønnen, både fra nyere tid, men også fra barndommen.

Ifølge The Sun ble det også arrangert en intim feiring med nær familie, gaver og en kake i alle regnbuens farger. Romeo skal også ha fått et overraskelsesbesøk fra besteforeldrene.

18-åringen har fått økt oppmerksomhet opp gjennom årene, mye på grunn av at han har vokst seg til å bli en kjekk ung mann, men også på grunn av familielikheten.

Flere mener nemlig at Romeo er kliss lik mamma Victoria, og kommentarene lot heller ikke vente på seg da nye bilder av han ble delt.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

- Klone

Fansen har nemlig konkludert under et av Victorias nyeste bilder av sønnen at han er som snytt ut av nesa på mor. På bildet det er snakk om ser man Romeo se inn i kamera, mens han holder sin glisende lillesøster Harper Seven (9).

«Han er tvillingen din! En mannlig versjon av Posh», skriver en under bildet.

Posh er for øvrig Victorias kallenavn fra sin tid i jentegruppa Spice Girls.

«Kan ikke tro hvor mye Romeo ligner på deg», har en annen kommentert.

«Bokstavelig talt en klone av deg», konstaterer en tredje.

Flere kommenterer også at de ved første øyekast trodde det var motedesigneren selv som holdt Harper, men innså etter å ha kastet et ekstra blikk på bildet at det faktisk var Romeo som var avbildet.

«Hvem andre så på dette bildet og med en gang så for seg Victoria på 90-tallet?», har en annen skrevet.

SE SÅ LIKE: Victoria Beckham avbildet i 1999. Fansen mener sønnen Romeo nærmest er en klone av mora. Foto: NTB scanpix/ Instagram
SE SÅ LIKE: Victoria Beckham avbildet i 1999. Fansen mener sønnen Romeo nærmest er en klone av mora. Foto: NTB scanpix/ Instagram Vis mer

Har skjedd tidligere

Det er altså ingen tvil om hvem fansen mener Romeo ligner mest på. Dette er imidlertid ikke første gang et bilde har fått folk til å sperre opp øynene av fascinasjon.

Sist i juli skapte Beckham-familiens nest eldste overskrifter, da han på Instagram delte et bilde av seg og mamma Victoria. Den gang hadde han kledd seg i parykk, og skrev humoristisk til bildet: «Samme hår som mamma».

Se dette innlegget på Instagram

Same hair as mum. 😬 #wig

Et innlegg delt av ROMEO (@romeobeckham)

Også da reagerte fansen med å påpeke hvor like de to var.

Britiske Mirror kastet seg på og kalte Romeo «et speilbilde av mamma Victoria». Hello! Magazine omtalte også bildet, og kalte 18-åringen en tvilling av sin egen mor.

Likheten ble også omtalt da Romeo var mye yngre, fordi han «alltid» har lignet sin mor.

Forelsket

Til tross for at Romeo er svært lik sin berømte mamma, er han som nevnt godt på vei inn i de voksnes rekker. Når man fyller 18 år i England er man i likhet med her hjemme i Norge å regne som myndig. Dermed har Beckham-sønnen verden foran sine føtter, og mye å utforske.

Noe han derimot allerede har utforsket er kjærligheten. Høsten 2019 ble han nemlig koblet til modellen Mia Regan, som han først i mai i år bekreftet forholdet til.

Det gjorde han ved å dele en søt hyllest til kjæresten, på det som skulle vise seg å være parets ettårsdag. Dermed har han datet modellen i snart halvannet år.

I ettertid har Romeo delt en rekke bilder med kjæresten på Instagram, og det er liten tvil om at de to fremdeles er stormforelsket. I anledning hans 18-årsdag delte også Regan selv en rekke bilder av kjæresten.

«Gratulerer med 18-årsdagen til min nydelige guttemann! Du har den vakreste sjelen og fortjener alt. Du får alle til å smile og jeg elsker deg så høyt», skrev hun til bildene, etterfulgt av to svarte hjerter.

LES OGSÅ: Stjernen er knapt til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer