Chrissy Teigen:

Får fansen til å klø seg i hodet med dette bildet

Skaper Selena Gomez-forvirring på Instagram.

LIKE? Etter at Chrissy Teigen la ut et bilde av seg selv fra tenårene, er det flere som måper. Flere synes nemlig at hun er slående lik popsangeren Selena Gomez. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump, Instagram
LIKE? Etter at Chrissy Teigen la ut et bilde av seg selv fra tenårene, er det flere som måper. Flere synes nemlig at hun er slående lik popsangeren Selena Gomez. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump, Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norskættede supermodellen Chrissy Teigen (33) er godt kjent for sine kvikke replikker og får stadig oppmerksomhet for kommentarene hun lirer av seg. Men denne gang var det noe helt annet enn en morsom vits som har fått fansen til å sperre opp øynene.

På Instagram forrige mandag delte Teigen nemlig et bilde av seg selv tatt for noen år tilbake.

Henslengt, inntil et gjerde, smiler hun til kameraet, og bildeteksten lyder som følger:

- Misunnelig, eller?

Se dette innlegget på Instagram

jealous much

Et innlegg delt av chrissy teigen (@chrissyteigen)

Kort tid etterpå gikk Instagram-posten som en farsott i sosiale medier.

Som du kanskje allerede har lagt merke til selv, er Teigen slående lik en annen Hollywood-stjerne, popsangeren Selena Gomez (26). Bildet har i alle fall fått fansen til å måpe.

Forvirrede fans

Mange som har sett posten sliter nemlig med å forstå at det faktisk er en ung Chrissy Teigen og ikke Selena Gomez som er avbildet.

- Jeg kom over dette bildet, og jeg måtte se på det fem ganger før jeg skjønte at det var Chrissy og ikke Selena, skriver en i kommentarfeltet.

- Jeg tenkte først: «Hvorfor i alle dager har Chrissy lagt ut et bilde av Selena». Dette er sykt, mener en annen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

LIKE: Selv om Chrissy Teigen nødvendigvis ikke er slående lik Selena Gomez i dag, er fansen helt forvirret etter bilde hun delte på Instagram. Foto: NTB Scanpix
LIKE: Selv om Chrissy Teigen nødvendigvis ikke er slående lik Selena Gomez i dag, er fansen helt forvirret etter bilde hun delte på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
I SLEKT: Flere fans påpeker den slående likheten, og mener at Selena og Chrissy må være i slekt. Foto: NTB Scanpix
I SLEKT: Flere fans påpeker den slående likheten, og mener at Selena og Chrissy må være i slekt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ikke like

Foreløpig har verken Selena Gomez eller Chrissy Teigen kommentert den påfallende likheten - noe som får fansen og internasjonale medier til å rive seg i håret.

- Deres lange, brune hår og pannelugg gjør at de ser skummelt like ut. Tuller Chrissy med oss eller er det faktisk henne? Svar oss, vær så snill, trygler blant andre Cosmopolitan.

Det er også flere som spekulerer på om duoen kan være i slekt.

- Den eneste grunnen til at dette er Chrissy Teigen, er at de må være i slekt på et vis, kommenterer en fan under bildet.

Vis mer

Norske aner

Dette er ikke første gang Chrissy Teigens slekt har vært et hett tema blant fansen.

Da ektemannen hennes, John Legend (40), besøkte Norge våren 2017, fortalte artisten til VG at han håpet å få møte Jahn Teigen (69).

Artikkelen fortsetter nedenfor.

SAMME ETTERNAVN: John Legend ville møte norske Jahn Teigen for å finne ut om han var i slekt med kona Chrissy Teigen da han besøkte Norge for to år siden. Foto: NTB Scanpix
SAMME ETTERNAVN: John Legend ville møte norske Jahn Teigen for å finne ut om han var i slekt med kona Chrissy Teigen da han besøkte Norge for to år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Legend var nemlig veldig spent på om hans norskættede kone, er i slekt med den norske musikeren - til tross for at kona ikke kjenner noen fra sin norske slekt.

- Det er en berømt fyr med etternavnet Teigen, er det ikke? Jahn Teigen, vi har hørt om ham. Han er vel musiker? Kanskje de er i slekt, sa Legend til avisen.

Ifølge Legend har ikke kona kontakt med sin norske slekt ettersom faren hennes, som er halvt norsk, har bodd i USA hele sitt liv.

- Jeg tror familien immigrerte tidlig på 1900-tallet. Men det ville vært interessant å se om hun kunne funnet noe av slekten sin, fortalte han.

Duoen, som opptil flere ganger har besøkt Norge, giftet seg i 2013 etter å ha vært forlovet først i to år. Sammen har de datteren Luna Simone Stephens (2), og sønnen Miles Theodore Stephens (ni måneder).

Chrissy Teigen og John Legend på fotoshoot i New York. Video: All Over Press Vis mer Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Røper Beyoncés store svakhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer