Får en sønn om to uker

I begynnelsen av april tasser nok et barn rundt i Angelina og Brads luksushjem.

BLIR FORELDRE IGJEN: Om to uker  får Angelina Jolie og Brad Pitt en sønn fra Vietnam. Foto: All Over Press
BLIR FORELDRE IGJEN: Om to uker får Angelina Jolie og Brad Pitt en sønn fra Vietnam. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Nylig ble det kjent at Angelina Jolie (31) og Brad Pitt (43) har adoptert en liten gutt fra Vietnam. Han skal være et sted mellom tre og fire år gammel.


Stjerneparet overtar omsorgen til gutten om allerede to uker, melder The Mirror. Vietnamesiske myndigheter har klart å få fart på saken fordi den vietnamesiske gutten er eldre enn de andre barna på barnehjemmet - noe som gjør at det senere kan være vanskeligere å finne et hjem til ham.


- Helsen er god, men han er litt sjenert, meddeler barnehjemmets diriktør Nguyen Van Trung.


Det eneste han ellers vil fortelle om barnet, er at han ble forlatt på Ho Chi Minh City sykehus som baby, og at han elsker å spille fotball.


Tomb Raid-skuspilleren adopterer denne gangen uten kjæresten Brad. Grunnen er at det er vanskeligere for ugifte par å få adoptere ifølge vietnamesisk lov.


Fra før av har paret barna Maddox (5) fra Kambodsja, Zahara (2) fra Etiopia, og den biologiske datteren Shiloh (10 mnd).


Brad og Angelina har tidligere uttalt at de ønsker seg ti barn, så det er ikke til å se bort i fra at det kommer enda en smårolling i hus i løpet av ganske kort tid.


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer