Får en halv milliard for å være arbeidsløs

Charlie Sheen fikk sparken, men blir ikke blakk av den grunn.

<strong>GULLKANTET AVTALE:</strong> Charlie Sheen kan se fram til å motta over en halv milliard de neste ti årene fra «Two and a half men»-produsentene, selv om han ikke lenger er med i serien. Foto: All Over Press
GULLKANTET AVTALE: Charlie Sheen kan se fram til å motta over en halv milliard de neste ti årene fra «Two and a half men»-produsentene, selv om han ikke lenger er med i serien. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Charlie Sheen (46) har ligget i en bitter rettsfeide med produksjonsselskapet Warner Brothers etter at han tidligere i år fikk sparken fra hit-serien «Two and a half men», på grunn av sin skandaleombruste livsstil og for å ha skjelt ut produsenten Chuck Lorre.

Sheen - som tjente 1,8 millioner kroner per episode og var den best betalte skuespilleren på amerikansk TV da han fikk sparken - hevdet han var blitt offer for en usaklig oppsigelse, og krevde erstatning.

Nå ser det ut til at 46-åringen har fått viljen sin, etter at produsentene ifølge nettsiden TMZ.com har gått med på å betale ham en erstatning på over 500 millioner kroner!

- Han vil få rundt 25 millioner dollar (143 millioner kroner, red.anm) til å begynne med. Men beløpet kan øke til mer enn det femdobbelte over en ti-års periode, sier kilder nær stjernen til nettsiden.

Etter at han fikk sparken, ble Charlie Sheen erstattet av skuespilleren Ashton Kutcher i «Two and a half men».

Charlie ønsket nykommeren lykke til da han søndag delte ut en pris under Emmy-festen i Los Angeles.

- Jeg ønsker alle på settet lykke til med den nye sesongen. Vi tilbragte åtte år sammen og jeg vet at dere vil fortsette å lage bra TV, sa han fra scenen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er rusfri og fullstendig edru

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer