Lasse Matberg og Terje Sporsem:

Får eget program

Tv-seere får et gledelig gjensyn med «Farmen kjendis»-duoen til sommeren.

BLIR PROGRAMLEDERE: Lasse Matberg og Terje Sporsem får egen tv-serie. Foto: Alex Iversen / TV 2
BLIR PROGRAMLEDERE: Lasse Matberg og Terje Sporsem får egen tv-serie. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets «Farmen kjendis» er over for denne gang. For to uker siden sto det klart at det var Lasse Matberg (35) som kunne smile hele veien hjem, etter at han slo komiker Terje Sporsem (44) i den store, og svært jevne, finalen.

Det er ikke sjelden at man som tv-titter fryder seg over det som skjer på skjermen, spesielt når det gjelder alt som har med «Farmen» å gjøre. I år var det derimot ikke bare tvekamper, gårdslivet eller lamaer seerne la sin elsk på.

Vennskapet mellom de to finalistene var nemlig et hyggelig skue for seerne, og i sommer får vi nok et gledelig gjensyn med de nye bestevennene.

SEIER: Dette er vinneren av «Farmen Kjendis». Vis mer

God kjemi

Sporsem og Matberg skal nemlig lede sitt helt egne program på TV 2, i forbindelse med TelemarksVeka. I den anledning skal de begi seg ut på en roadtrip i Telemark.

Til Se og Hør forteller vinneren at han gleder seg stort til opplevelsen.

- Det blir kjempegøy. Det som er fint med dette, er at det var der vår historie startet. Det var der jeg og Terje møttes, forteller Matberg entusiastisk.

«Farmen kjendis»-duoen traff hverandre nemlig første gang på Lundereid gård i Kragerø, som ligger i Telemark fylke. Siden den gang har de hatt kontakt på telefon daglig. Nå skal de altså tilbake til der det hele startet.

GUTTA KRUTT: Terje og Lasse ble store favoritter hos tv-seerne i årets sesong. Nå skal de også lede et eget program sammen. Foto: Alex Iversen / TV 2
GUTTA KRUTT: Terje og Lasse ble store favoritter hos tv-seerne i årets sesong. Nå skal de også lede et eget program sammen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Vi skal kjøre rundt omkring og gjøre forskjellige ting. Jeg har litt lyst til å være med å skreddersy opplegget, men samtidig vil jeg gjerne bli utfordret på det ukjente, som med «Farmen»-finalen - der vi ble overrasket over utfordringene som møtte oss, sier han, og legger til at han foreløpig ikke vet hva de skal gjøre.

- Vi må nok en tur tilbake til gården der alt startet. Og ikke bare tusle rundt, men vi må gjøre noe. Dette blir lystbetont og ekte tv, og jeg håper og vet at den gode kjemien vi har kan glede resten av Norge.

SNIPP, SNAPP, SNUTE: Tre av de seks gjenværende deltakerne måtte forlate «Farmen kjendis» rett før finalen. Det tok de mildt sagt pent. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Terje var min powerbank

På spørsmål om hvor mye han gleder seg til å være på tv-skjermen igjen sammen med komikeren, forteller Matberg at han nesten ikke kan vente.

- Om jeg gjør. Vet du, Terje var på mange måter min powerbank inne på «Farmen»-gården. Når jeg var litt lav på energi, som jeg egentlig var fra jeg kom inn til jeg dro, så var det bare å finne fram ledningen og plugge seg på Terje.

Han forteller videre at han har mye å lære av den erfarne programlederen. Sporsem har tidligere ledet flere programmer, deriblant «Skaperen» og «Grip mikrofonen».

- Han er en ringrev. Han har vært i bransjen i 20-25 år. Jeg synes det er veldig spennende med tv, så jeg har utrolig mye å lære av Terje. Samtidig slapper jeg veldig av med ham. Jeg trenger ikke tøffe meg, trenger ikke være kulere eller flinkere enn det jeg er, påpeker han, og legger til:

- Folk har vært så rause mot oss begge. Vi har derfor fått tilbakemelding om at vi må gjøre noe sammen, og nå skal vi det! Skulle ønske vi var i juni allerede.

«Sommerfest fra Telemark» ser du på TV 2 og TV 2 Sumo fredag 25. juni. Mandag til fredag 21.- 25. juni kan du følge Matberg og Sporsem på deres Telemarksferd på alle TV 2 plattformer.

LES OGSÅ: «Farmen»-Thor legger seg flat

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer