Lasse Matberg og Terje Sporsem:

Får eget program

Tv-seere får et gledelig gjensyn med «Farmen kjendis»-duoen til sommeren.

BLIR PROGRAMLEDERE: Lasse Matberg og Terje Sporsem får egen tv-serie. Foto: Alex Iversen / TV 2
BLIR PROGRAMLEDERE: Lasse Matberg og Terje Sporsem får egen tv-serie. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets «Farmen kjendis» er over for denne gang. For to uker siden sto det klart at det var Lasse Matberg (35) som kunne smile hele veien hjem, etter at han slo komiker Terje Sporsem (44) i den store, og svært jevne, finalen.

Det er ikke sjelden at man som tv-titter fryder seg over det som skjer på skjermen, spesielt når det gjelder alt som har med «Farmen» å gjøre. I år var det derimot ikke bare tvekamper, gårdslivet eller lamaer seerne la sin elsk på.

Vennskapet mellom de to finalistene var nemlig et hyggelig skue for seerne, og i sommer får vi nok et gledelig gjensyn med de nye bestevennene.

God kjemi

Sporsem og Matberg skal nemlig lede sitt helt egne program på TV 2, i forbindelse med TelemarksVeka. I den anledning skal de begi seg ut på en roadtrip i Telemark.

Til Se og Hør forteller vinneren at han gleder seg stort til opplevelsen.

- Det blir kjempegøy. Det som er fint med dette, er at det var der vår historie startet. Det var der jeg og Terje møttes, forteller Matberg entusiastisk.

«Farmen kjendis»-duoen traff hverandre nemlig første gang på Lundereid gård i Kragerø, som ligger i Telemark fylke. Siden den gang har de hatt kontakt på telefon daglig. Nå skal de altså tilbake til der det hele startet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer