SUKSESS: "Gossip Girl" - som her i landet sendes på TV Norge - har blitt en stor internasjonal suksess. Nå vil TV-nettverket CW lage en spin-off serie basert på ungdomsforelskelsen til foreldrekarakterene Lily van der Woodsen (midten bak) og Rufus Hump Foto: All Over Press
SUKSESS: "Gossip Girl" - som her i landet sendes på TV Norge - har blitt en stor internasjonal suksess. Nå vil TV-nettverket CW lage en spin-off serie basert på ungdomsforelskelsen til foreldrekarakterene Lily van der Woodsen (midten bak) og Rufus Hump Foto: All Over PressVis mer

Får egen TV-serie

"Gossip Girl"-universet utvides.

SEHER.NO: "Gossip Girl"-fansen kan se fram til enda mer rikmannsintriger fra New York etter at TV-selskapet CW ifølge Star Magazine har bestemt seg for å lage en spin-off serie basert på karakterer fra det populære showet.

Den nye serien - som ennå ikke har fått noe navn - skal ifølge bladet skildre ungdomsforelskelsen mellom rocke-artisten Rufus Humphrey og sosietetsjenta Lily van der Woodsen, som flere ganger har lagt grunnlaget for intriger i "Gossip Girl".

- Det hele vil begynne når Rufus og bandet hans er på høyden av sin karriere. Serien vil følge både rock n' roll-livet og forholdene i de øvre klasser i New York, sier en kilde til bladet.

Matthew Settle (39) og Kelly Rutherford (40) - som spiller Rufus og Lily i "Gossip Girl" - vil imidlertid ikke bli å se i den nye serien.

- To nye skuespillere vil spille de unge Lily og Rufus. Planen er å introdusere det nye paret gjennom en flashback-scene i "Gossip Girl".

Den nye serien skal ifølge den samme kilden begynne filming allerede i februar, men det er foreløpig ikke kjent når den kommer på TV.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Har nok et Gossip Girl-par falt for hverandre?