Får egen parfyme

Hilary Swank blir frontfigur for en ny parfyme fra Guerlain.

MILLION DOLLAR GLIS: Som frontfigur for Guerlains nyeste parfyme kan Hilary Swank se frem til enda mer penger på konto. Foto: All Over Press
MILLION DOLLAR GLIS: Som frontfigur for Guerlains nyeste parfyme kan Hilary Swank se frem til enda mer penger på konto. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Duften av penger...


Hilary Swank (31) har fått to Oscar-statuetter for "Boys Don't Cry" og "Million Dollar Baby" - nå blir hun frontfigur for motehuset Guerlains nye parfyme.


- Swank tar dristige rollevalg, og har en varm og ekte personlighet. Hun er ingen bimbo fra Hollywood. Hun er en skjønnhet med utstråling og naturlig ynde. Det er faktorene som gjorde at vi valgte henne, sier en talsmann for Guerlain.


Partene har undertegnet en treårskontrakt for parfymeserien som skal lanseres i løpet av året. Guerlain ville ikke røpe hav Swank får betalt for sin innsats.


Andre Oscarvinnere som har frontet parfyme er Nicole Kidman for Chanel No. 5 og Gwyneth Paltrow for Estée Lauders Pleasures.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer