FANT TONEN UNDER TV-RALLY: Modellen Kathrine Sørland og det tidligere skøyte-esset Ådne Søndrål ble raskt venner da de møttes under innspillingen av TV 2 Zebra-programmet «Zebra Grand Prix». Nå har Kathrine fått jobb som mote- og shoppingekspert Foto: Ståle Andersen
FANT TONEN UNDER TV-RALLY: Modellen Kathrine Sørland og det tidligere skøyte-esset Ådne Søndrål ble raskt venner da de møttes under innspillingen av TV 2 Zebra-programmet «Zebra Grand Prix». Nå har Kathrine fått jobb som mote- og shoppingekspert Foto: Ståle Andersen Vis mer

Får drømmejobb av Ådne Søndrål

- Dette har jeg ventet på lenge, sier Kathrine Sørland.

SEHER.NO:  Kathrine Sørland (30) har tidligere gjort suksess som modell og programleder i blant annet TV3-programmet «Top Model». Nå satser hun også på gjøre suksess med å selge klær - i samarbeid med det tidligere skøyte-esset Ådne Søndrål (39).

Sørland har fått jobben som mote- og shoppingekspert for Søndråls nye forretningsprosjekt, Norwegian Outlet i Vestby, som inneholder 35 forskjellige merkevarebutikker. Senteret åpner dørene 3. juni.

- Jeg gleder meg veldig. Jobben min består av å skape blest om stedet, pluss gjøre forskjellie oppdrag for dem i perioder. I tillegg kommer jeg selvfølgelig med tips om mote, sier Sørland til Seher.no.

Sørland sier hun fikk det hun beskriver som en «drømmejobb», etter å ha blitt kjent med gullvinneren fra Nagano-OL i 1998 under innspillingen av TV 2 Zebra-programmet «Zebra Grand Prix» i fjor sommer.

- Vi fant raskt tonen, og senere kom han med dette tilbudet. Dette har jeg ventet på lenge, sier Sørland.

Modellen ble for 19 måneder siden mor til sønnen Leon, men hevder det ikke er vanskelig å kombinere jobben med rollen som småbarnsmamma.

Sørland skal i løpet av de neste månedene også lede innspillingen av det nye TV3-programmet «3 bryllup - og en brudeferd».

- Jeg har mye på gang, men så lenge Leon har det fint i barnehagen, er det ingen problemer å ha mange jern i ilden, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Da jeg fikk Leon, var jeg skikkelig nedfor