Sharon Osbourne:

- Får drapstrusler etter TV-opptreden

Sharon Osbourne er i hardt vær etter at hun støttet Piers Morgans uttalelser om Meghan og Harry.

- TRUSLER: Sharon Osbourne skal ha fått mange trusler etter en opphetet diskusjon på «The Talk» i forrige uke. Foto: Ken Mckay / ITV / REX
- TRUSLER: Sharon Osbourne skal ha fått mange trusler etter en opphetet diskusjon på «The Talk» i forrige uke. Foto: Ken Mckay / ITV / REX Vis mer
Publisert

Realitystjernen Sharon Osbourne (68) har gjort stor suksess som fast deltaker i programmet «The Talk» siden oppstarten i 2010.

Den siste tiden har 68-åringen imidlertid vært i hardt vær etter at hun tok sin mangeårige venn, programleder Piers Morgan (55), i forsvar under programmet.

Det gjorde hun i en diskusjon med medprogramleder Sheryl Underwood. Morgan har selv stått midt i stormen de siste ukene, blant annet fordi han sa at han ikke trodde på hertuginne Meghans (39) uttalelser i intervjuet med Oprah Winfrey tidligere i mars.

Det er disse uttalelsene Osbourne forsvarte i beste sendetid, og i kjølvannet av TV-innslaget har 68-åringen mottatt så mange trusler at hun har blitt nødt til å hyre inn sikkerhetsvakter, skriver Page Six.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

- Hun har gjort alt

Drapstruslene skal være rettet mot henne og familien, og det skal også ha kommet trusler om å kidnappe hundene deres. En kilde tett på 68-åringen sier at truslene kommer på sosiale medier og telefon, men også til hjemmet hennes.

- Sharon har blitt nødt til å øke sikkerheten betraktelig. Hun har gjort alt som har vært nødvendig for at hun og familien skal føle seg trygge, sier kilden til Page Six.

Kilden sier også at Osbourne har kontaktet lokalt politi på grunn av truslene. Osbourne har også slått av kommentarfeltet på sine nyeste innlegg på Instagram, etter at hun har fått drøssevis med truende og slibrige kommentarer.

Forrige fredag delte Osbourne en lang unnskyldning på Twitter etter alt bråket, der hun ba om unnskyldning til alle som måtte føle seg såret av uttalelsene hennes - svarte som hvite.

«Jeg beklager på det dypeste. Jeg fikk panikk, følte meg blind, ble defensiv og lot min frykt for å bli anklaget for å være rasist, ta over. Det er få ting som sårer meg mer enn rasisme», var blant det hun skrev i den lange beklagelsen.

Etter dette har det imidlertid kommet flere anklager mot Osbournes oppførsel på «The Talk»-settet. Den tidligere medprogramlederen Leah Remini har blant annet anklaget Osbourne for å ha kommet med rasistiske og homofobiske bemerkninger, ifølge Page Six.

STORMER UT: Her stormer Piers Morgan ut under «Good Morning Britain»-sendingen. Video: ITV. Vis mer

Satt på pause

«The Talk» kunngjorde tidligere denne uken at programmet er satt på pause mens produksjonen undersøker det som har skjedd. Sharon Osbournes fremtid i programmet er også usikker, ifølge Page Six.

Det hele begynte med at Osbourne gikk ut og støttet sin gode venn Piers Morgans uttalelser om prins Harry og hertuginne Meghans intervju med Oprah Winfrey. Det gjorde hun blant annet på Twitter, der hun skrev:

GODE VENNER: Sharon Osbourne og Piers Morgan har kjent hverandre i en årrekke. Foto: ITV / REX / NTB
GODE VENNER: Sharon Osbourne og Piers Morgan har kjent hverandre i en årrekke. Foto: ITV / REX / NTB Vis mer

«Jeg støtter deg, jeg står bak deg. Folk glemmer at du får betalt for å mene ting og at du bare forteller det som er sant for deg».

Morgan stormet ut av «Good Morning Britain»-sendingen etter å ha kritisert hertuginnen. Deretter kom beskjeden om at han hadde valgt å slutte som programleder i morgenprogrammet.

Etterpå sa han dette om beslutningen om å gi seg:

«På mandag sa jeg at jeg ikke trodde på det Meghan Markle sa i Oprah-intervjuet. Jeg har hatt tid til å reflektere rundt denne påstanden, og jeg tror henne fremdeles ikke».

SPEKULASJONER: Kjolen Meghan brukte under intervjuet med Oprah skaper spekulasjoner. Video: CBS Vis mer

«Hvis du trodde henne, greit. Friheten til å si hva man vil er en lykkelig topp jeg kan dø på. Takk for kjærligheten, og hatet. Jeg skal tilbringe mer tid med meningene mine».

LES OGSÅ: Røper hvem Alsgaard erstattet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer