Får drapstrusler etter tenåringsflørt

Kim Kardashian blir hatet av popstjernens kvinnelige fans.

FÅR DRAPSTRUSLER: Kim Kardashian får drapstrusler av Justin Bieber-fans etter at 16-åringen la ut dette bildet på sin Twitter-side med sitatet «Se, her er kjæresten min!».  Foto: Stella Pictures
FÅR DRAPSTRUSLER: Kim Kardashian får drapstrusler av Justin Bieber-fans etter at 16-åringen la ut dette bildet på sin Twitter-side med sitatet «Se, her er kjæresten min!». Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  16 år gamle Justin Bieber har på rekordtid rukket å bli et av USAs største popfenomener.

Med debutplata «My World 2.0» ble tenåringsidolet den yngste mannlige soloartisten til å toppe den amerikanske Billboard-lista på 47 år. Og 16-åringen er nå så ettertraktet blant fansen at det ved flere anledninger har oppstådd nærmest kaostilstander når han viser seg offentlig. 

Det er imidlertid ikke bare «ute i det fri» at «Bieber-feberen» herjer. På nettet har fansen tatt hysteriet til et helt annet nivå, noe realitystjernen Kim Kardashian (29) nylig fikk erfare. 

Kardashian møtte nemlig 16-åringen under en middag med president Barack Obama i Det Hvite Hus forrige lørdag, og skrev deretter flere meldinger om den unge popstjernen på sin Twitter-side.

Fansen til Bieber skal ha blitt rasende etter at realitystjernen skrev at hun hadde fått «Bieber-feber». Og det hjalp heller ikke at Justin selv la ut et bilde av de to på sin Twitter-side hvor han skrev «Se, her er kjæresten min» .

Reaksjonene på Twitter-meldingene, og bildet, har ikke vært få, og Bieber-fansen har nå gått så langt at de har begynt å sende drapstrusler til Kardashian, skriver People.

I tillegg er det mange som sender Bieber meldinger og krever at han slår opp med Kardashian.
 
- Jeg får drapstrusler. Det er helt ufattelig!, skrev Kardashian til Bieber på Twitter tirsdag kveld.

Truslene har til og med gått så langt at Bieber nylig måtte legge ut et nytt Twitter-innlegg, hvor han ber fansen roe seg og avkrefter romanseryktene med Kardashian.

- Jenter, ro dere ned. Kim er en veldig sexy venn, men en venn. Det er ikke nødvendig med trusler. La oss alle være venner og henge sammen ofte, skrev han.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - jeg ble slått ned av eksmannen