Aurora Aksnes:

Får døde insekter av fansen

I postkassen til artisten ligger det alt fra frierbrev til døde insekter.

DER DET HELE STARTET: Aurora Aksnes på gul løper før årets P3-gull. Her var artisten nominert til pris for syv år siden. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DER DET HELE STARTET: Aurora Aksnes på gul løper før årets P3-gull. Her var artisten nominert til pris for syv år siden. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- De hadde veldig god sprudlevin!

Det fortalte den internasjonale artisten Aurora Aksnes (25) om festen etter Oscar-utdelingen i fjor. På utdelingen fremførte Asknes «Frost 2»-låten «Into the Unknown» sammen med Idina Menzel (50).

I låten synger ikke Aksnes tekst, men lyden av vind som en slags klang i bakgrunnen.

PÅ SCENEN: Aurora Aksnes sang under Oscar-utdelingen i fjor. Foto: Chris Pizello / AP / NTB
PÅ SCENEN: Aurora Aksnes sang under Oscar-utdelingen i fjor. Foto: Chris Pizello / AP / NTB Vis mer

- Det var veldig gøy, men også stressende, sa artisten til Se og Hør da vi møtte henne på rød løper i anledning «P3 Gull» nylig.

På Oscar-etterfesten deltok mange av Hollywoods mest kjente fjes, men 25-åringen fra Os avslørte at hun likevel ikke ble «starstruck»av de store stjernene.

STJERNEMØTE: Aurora Asknes avslører at hun møtte Keanu Reeves da hun var gjest under Oscar-utdelingen. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB
STJERNEMØTE: Aurora Asknes avslører at hun møtte Keanu Reeves da hun var gjest under Oscar-utdelingen. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB Vis mer

- Det var så mange folk. Det var så mye. Så man får ikke helt tid til det, fortalte hun, og la til:

- Men jeg hilste på mange. Keanu Reeves og Tom Hanks, han var kjempehyggelig.

SE INTERVJU: - Jeg er veldig glad i organer, og synes det er veldig fint, så jeg spurte om jeg kunne få med meg blindtarmen hjem. Det sa artisten Aurora Aksnes da hun gjestet «Skavlan». Video: TV 2 Vis mer

Mottar døde insekter fra fans

Aksnes slo for alvor gjennom som artist da hun som 17-åring ble nominert til årets nykommer på «P3»-gull i 2014. Siden har hun oppnådd stor suksess, også internasjonalt.

Overfor Se og Hør røpet artisten at hun mottar post fra fansen, blant annet med døde insekter.

Men de utradisjonelle presangene har imidlertid en forklaring,

OPPTREDEN: Kort tid før hun skulle gjøre sin opptreden under Oscar-utdelingen i fjor, var Aurora Aksnes åpen om at det kanskje ikke var en perfekt match. Video: AP Vis mer

- Jeg får masse døde insekter fordi jeg samler på dem, forklarte hun.

- Hva med frierbrev?

- Jeg får masse frierbrev. Jeg sier ja til alle, så jeg er gift med utrolig mange mennesker, spøkte Aksnes.

«Warriors and weirdos»

I et nylig intervju med P3 fortalte Aksnes at hun hedrer alt som er annerledes og unikt. Derfor har hun valgt å kalle fansen sin for «warriors and weirdos».

- De er kjempegode folk. Også er de ofte fans av en grunn, vi har et eller annet til felles. De skjønner et eller annet med meg, og jeg skjønner noe med dem. Det er en god grunn til at vi har funnet hverandre, fortalte hun.

FROST: Aurora Aksnes åpnet Frost-showet da hun tok førstestemme på tittelsangen. Video: ABC Vis mer

Aksnes innrømmet i intervjuet at hun selv har følt seg annerledes og misforstått. Dette er noe av grunnen til at hun tror det er flere av fansen som har følt seg hjemme i musikken hennes.

- Vi leter jo etter tilhørighet, helt fra vi er små. Jeg tror det er en veldig sånn fellesbetegnelse, at de har kjent på den følelsen. Det har jeg òg. Men sammen er vi sterke, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Går hardt ut mot falske rykter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer