Anders Hoff:

- Får det til å funke

Programlederen letter på sløret om familielivet.

GIFT: Anders Hoff er gift med Anette Amelia Hoff Larsen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GIFT: Anders Hoff er gift med Anette Amelia Hoff Larsen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige lørdag gikk første den første sendingen av «Skal vi danse: all stars» av stabelen, hvor tidligere deltakere igjen fikk svinge seg på parketten.

Da Se og Hør denne uken møtte programleder Anders Hoff (46) på TV 2s høstlansering i Bergen, la han ikke skjul på at han var stresset dagene i forkant av premieren.

TAUS: Lasse Matberg nektet å prate etter «Skal vi danse»-kritikken. Video: Jenny Aas. Reporter: Thea Hope. Vis mer

- Jeg var spent og siden det var premiere så var jeg også litt nervøs, fortalte Hoff samtidig som han kunne avsløre at han alltid trenger å ta en «powernap» før sending.

- Vet det blir bra dans

Hoff var fast bestemt på at det er noe ekstra spesielt med «all stars»-sesongen.

- Ikke for å snakke nedlatende om andre sesonger, men i år vet vi jo at det blir bra dans. Det er masse fine folk som jeg allerede er glad i, fortalte Hoff og la til at han i år føler at han kan lene seg tilbake og virkelig nyte showet.

Selv om Hoff mente premieren var en «gledens dag», kjente han på den ekstremt høye temperaturen som var i salen.

SKAL VI DANSE: Helene Spilling og Alexander Hetland svarte på romanseryktene under premieren på «Skal vi Danse - Allstars». Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Premieren var en varm og solfylt dag, og kombinasjonen av et fullt lokale, varmen utendørs, lysene og dansingen inne førte til at det ble ubehagelig i salen.

- Det var dritvarmt! Skjorten min var helt gjennomvåt, sa komikeren.

Til tross for høy temperatur storkoste Hoff seg og mente premieren var en «veldig fin start på høsten».

Førstkommende lørdag har for øvrig TV2 lovet bedre aircondition og temperatur i salen.

SKAL VI DANSE: Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand imponerte stort i sesongpremieren av «Skal vi danse - All Stars» - men var forbanna over én detalj. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

- Jeg gjør feil hele tiden

Ettersom «Skal vi danse» blir sendt direkte ut til de norske hjem er det ikke alltid ting går som planlagt. 46-åringen røper at han titt og ofte gjør feil.

- Jeg gjør jo feil hele tiden. For eksempel at jeg glemmer å henvise parene videre til dommerpoengene og sender de bare videre.

GRÅT: Triana Iglesias forteller hvorfor følelsene tok overhånd på «Skal vi danse»-premieren. Video: Jenny Aas. Reporter: Thea Hope. Vis mer

Den folkekjære komikeren kunne også fortelle om en gang han og Moholt «rotet noe veldig» da de skulle annonsere hvem som gikk ut og hvem som var med videre. De skjønte rett og slett ikke hva de allerede hadde sagt og hva de skulle si etterpå.

- Jeg husker jeg følte meg som verdens dårligste programleder, fortalte Hoff lattermildt.

Får familielivet til å funke

Hoff er gift med skuespiller og musikalartist Anette Amelia Hoff Larsen (40). Sammen har de datteren Alba.

46-åringen la ikke skjul på at det kan være vanskelig for familielivet at alle lørdager forsvinner til jobb.

- Mandag blir den nye søndag. Søndag blir den nye lørdag. Jeg har jo jobbet mye lørdager med show og litt sånn, så jeg er jo på en måte vant til det.

Likevel kunne han innrømme at det er sårt å vite at han skal være borte tolv lørdager på grunn av danseprogrammet. Etter det venter turné med «Raske menn»-kollegaene Øyvind Rafto (44) og Calle Hellevang-Larsen (45).

FAMILIEVENN: Jørgine Vasstrand innrømmer at hun hadde et spesielt ønske da de ringte og ville ha henne med på «Skal vi danse all stars» denne høsten. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

Hoff fortalte at han derfor har funnet andre kreative måter å ha familietid på.

- Jeg prøver å feire hverdagen. Da kan jeg hente tidligere på skolen og de andre små tingene. Det går greit, vi får det til å funke.

Det kjipeste for Hoff er dog å måtte gå glipp av store bursdagsfeiringer og bryllup. Likevel synes han ikke synd på seg selv.

- Det er jo litt det livet man har valgt, sa han og fortsatte:

- Det gir mye glede til folket - og så elsker jeg det jo. Jeg ville ikke byttet til en mer «vanlig» jobb, det ville jeg ikke.

LES OGSÅ: Full klinsj: - Intens

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer