DESIGNERVENNER: Samsaya med de gode designer-venninnene Kjersti Vatle Toresen (til venstre) og Fam Irvoll. Artisten feiret sin nye video i en knallrød kreasjon fra Vatle. Den fargerike designeren Fam Irvoll, som har både Lady GaGa og Katy Perry på kund Foto: Anders Myhren / Seher.no
DESIGNERVENNER: Samsaya med de gode designer-venninnene Kjersti Vatle Toresen (til venstre) og Fam Irvoll. Artisten feiret sin nye video i en knallrød kreasjon fra Vatle. Den fargerike designeren Fam Irvoll, som har både Lady GaGa og Katy Perry på kund Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

Får designerklær helt gratis

Men Samsaya er en av de få som også kjøper, sier stjerne-designer. Se video!

Se videointervju fra Samsayas stilfulle videopremiere nederst i saken!

SEHER.NO: Onsdag ettermiddag viste den populære artisten Samsaya frem sin nye musikkvideo "ADHD" for første gang. I videoen frontes flere unge, norske designere, og artisten valgte derfor å legge videopremieren til designervennenes eget utsalgssted "Designerkollektivet" i Oslo.

- Dette miljøet har rett og slett vært så spennende for meg. Jeg får inspirasjon fra catwalken og så går jeg hjem og skriver låter. "ADHD" er en sånn låt. Jeg satt på Oslo Fashion Week og så Fam Irvolls visning og ble veldig inspirert. Så da følte jeg at jeg måtte gjøre det her, feire det! sier en entusiastisk Samsaya til Seher.no.

Samsayas designervenner medvirker selv i musikkvideoen, og de var alle tilstede onsdag ettermiddag for å skåle i rosa champagne mellom radene av dyre designerantrekk. Samsaya selv var iført en knallrød kreasjon fra tidligere "Designerspirene"-deltager Kjersti Vatle Toresen, og så ut som om hun var tatt rett fra en fotoshoot hos Vouge. Og den indisk-fødte artisten innrømmer at hun med tiden har blitt mer opptatt av å ta seg godt ut.

- Jeg føler meg veldig inspirert nå. Jeg hadde en periode der jeg ikke var inspirert. Jeg gikk rundt med sorte klær og var litt trist rett og slett. Og da var det veldig deilig for meg å hente impulser fra litt andre steder, når du føler at du setter deg litt fast i ett spor. Det er nok hovedgrunnen, i tillegg til at jeg kanskje har blitt litt mer feminin.

Samsaya har høstet både ros og kritikk for sin nye stil, og var blant annet en av de nominerte til prisen for årets best kledde kvinne under Oslo Fashion Week i august. En av grunnene til at hun ble nominert er hennes engasjement for nye norske designere, særlig stjerne-designer Fam Irvoll.

Den fargerike designeren, som har både Lady GaGa, Katy Perry og Mika på kundelisten, var på plass under videopremieren onsdag, og kunne fortelle Seher.no at hun gir Samsaya klær gratis.

- Hun får og kjøper, og det er det svært få som gjør faktisk av folk i media. De fleste forventer å få, og det skal sies at Samsaya kjøper også, sier Fam Irvoll til Seher.no.

- I noen bestemte prosjekter har det hendt at de har laget noe til meg, men hovedsaklig ønsker jeg å kjøpe det meste av det de gjør. Det er akkurat som at de støtter musikken min så det synes jeg er en veldig viktig del av det, men så er det jo lov til å låne litt også, sier Samsaya til Seher.no.

Samsaya er for tiden på plass i platestudio for å ferdigstille sitt nye album. Plata skulle etter planen ha kommet ut i midten av oktober, men på grunn av en aktiv timeplan er utgivelsesdatoen ennå ikke fastsatt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Setter mote foran finanskrise

Se video fra den stilfulle "ADHD"-lanseringen på Aker Brygge her:


[obj:media:8058]