Får dårlig samvittighet av å bo med barna

Ylvis-brødrene får ikke nok tid med sine nærmeste.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag kveld er det premiere på Vegard (33) og Bård Ylvisåkers (30) TVNorge-program «I kveld med Ylvis», som i fjor ble en stor suksess. Brødrene pendlet da mellom hjembyen og familieliv i Bergen og TV-innspilling i Oslo.

Da Seoghør.no i fjor møtte brødrene på «I kveld med Ylvis»-premieren benektet de at de noen gang ville flytte til hovedstaden. Som man ser av videoen over var de fast bestemt på å pendle mellom Bergen og Oslo. 

- Jeg tror ikke det med det første. Nå har vi holdt ut i ti år med pendling så nå må vi holde ut de siste tre før folk spyr før de ser oss på skjermen. Så kan vi flytte hjem igjen og begynne å stelle i hagen, fortalte Bård.   

Nå har derimot Bård og Vegard fått koner og barn til hovedstaden.   

- Jeg får nesten mer dårlig samvittighet nå - for nå er de jo her - uten at jeg får så mye mer tid med dem av den grunn. Nå skal vi stille på jobb og samtidig prøve å rekke hjem til middag. I går kom jeg hjem halv tre om natten og rakk så vidt å steke et speilegg til barna i dag tidlig, sier Vegard til VG.

Han er gift med Helene Helgesen som han har to barn sammen med. Paret har flyttet til en leilighet på Majorstuen, mens Bård, som har tre barn med samboeren Maria Lekva, har kjøpt en stor enebolig på Vinderen. Men boligene i Bergen har de beholdt.

- Foreløpig tenker vi vel mest på det som er praktisk nå som vi jobber så mye i Oslo. Vi får se. Men det er ikke sånn at vi har solgt huset i Bergen.  

Da Seoghør.no møtte bergenserne tidligere i sommer var det tydelig at de ikke fikk nok tid sammen med barna.  

- De kaller meg onkel Vegard. Vi har en stor pappfigur hjemme så de skal huske hvem jeg er,  spøkte Vegard. 

«I kveld med Ylvis» sendes på TVNorge onsdager og søndager kl. 21.30. 

 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Det er veldig befriende 
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer