STRAFFES: Petter Northug jr. får bot etter at han ikke hadde landslagets sponsor da han stilte i "Grosvold" fredag. Foto: SCANPIX
STRAFFES: Petter Northug jr. får bot etter at han ikke hadde landslagets sponsor da han stilte i "Grosvold" fredag. Foto: SCANPIXVis mer

Får bot etter Grosvold-intervju

Petter Northug mister to månedslønner etter at han ikke hadde landslagets sponsor på genseren da han var med på "Grosvold" fredag.

SEHER.NO: Langrennsstjernen Petter Northug jr. (22) straffes etter at han var med på "Grosvold" forrige fredag.

Nå mister han to månedslønner fra Norges Skiforbund, skriver VG.

Årsaken skal være at Northug møtte opp med en genser hvor det var brodert inn navnet på to personlige sponsorer, men ingen av landslagets sponsorer.

- Dette kjenner jeg ikke noe til, sier Northug jr. til avisen.

Landslagsledelsen skal ha gitt uttrykk for at løperne var for slappe med å profilere landslagssponsoren, og ønsker derfor nå å straffe trønderen for det han gjorde.

Sportssjef Åge Skinstad ønsker ikke å kommentere saken, men forteller at ledelsen på generelt grunnlag har klare regler på slike ting.

- Jeg har snakket med Åge (Skinstad) og det er bare å beklage. Det går litt for fort av og til, og Petter var faktisk ikke klar over det, så dette må vi bli bedre på, forteller Petters far, John Northug til VG.

Men Petter kommer likevel ikke til å tape noe på boten. Den ene sponsoren som han viste frem på TV, ønsker å betale for langrennsstjernen.

- Vi tar boten, for vi ønsker at Petter skal gå fort på ski og så lenge skiforbundets ledelse ikke tar det ansvaret, så gjør vi det, sier Are Sørum Langås i Amentio AS.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Disse er mest sexy i trikot