Får blanke sjekker av ektemannen

Hollywood-fruen Maria Montazami avslører på «Skavlan» at hun til og med kan signaturen hans.

Publisert
Sist oppdatert

At Maria Montazami (50) lever et liv som velstående husmor i Orange County i California, er for lengst gjort kjent gjennom tv-programmet «Svenske Hollywoodfruer».

Drømmene om de luksuriøse og materielle godene ble i første omgang virkeliggjort etter at hun gifta seg med Kamran Montazami i 1990. Siden den gang har overskriftene om økonomisystemet til paret vært mange.

Penger blir også et tema i kveldens episode av «Skavlan», hvor 50-åringen er blant gjestene.

Se video øverst i saken!

- Det jeg tjener er mitt

Mens ektemannen har slått seg opp som en stor forretningsmann gjennom årenes løp - hovedsakelig innen eiendom, har 50-åringen drevet med klesdesign, vin, leppestifter og servise - med navnet sitt som varemerke.

Til tross for at hun de siste årene selv har begynt å tjene penger, er det imidlertid ingenting som heter felles økonomi i Montazami-familien.

- Det han tjener går til hele familien. Det jeg tjener er mitt, sier Maria Montazami i programmet, til latterbrøl fra salen.

Videre fremstår det som om realitystjerna har et behov for å understreke:

- Nei, nei. Det handler ikke om grådighet. Vi sier ikke at «dette er mitt» eller «dette er ditt», men han ønsker at jeg sparer pengene jeg tjener. Det synes jeg er fantastisk.

Saken fortsetter nedenfor.

GIFT I 26 ÅR: Maria og Kamran Montazami møttes i Los Angeles i etterkant av at hun flytter fra Sverige for å jobbe som au pair og servitrise 1987. Foto: TT NYHETSBYRÅN
GIFT I 26 ÅR: Maria og Kamran Montazami møttes i Los Angeles i etterkant av at hun flytter fra Sverige for å jobbe som au pair og servitrise 1987. Foto: TT NYHETSBYRÅN Vis mer

- Kan signaturen

Montazami har tidligere forklart hvilket system paret har forholdt seg til når det gjelder økonomien.

Blant annet har hun mottatt ukelønn fra ektemannen, i tillegg til at han har stilt kontoen til disposisjon hva gjelder regninger.

Mens han gir henne signerte, blanke sjekker - legger hun inn summen og kan løse ut pengene.

Skulle det oppstå en situasjon hvor ektemannen for eksempel er utilgjengelig, har 50-åringen et triks i ermet:

- Han trenger ikke å gi meg blanke sjekker lenger, for nå kan jeg signaturen hans - men ikke si det til noen! forteller hun med glimt i øyet til Skavlan.

- Krangler ikke

Montazami har tidligere uttalt overfor Dagbladet at selv om hun lever en luksuriøse livsstil, så tar hun den aldri for gitt. Samtidig verdsetter hun å glede andre.

- Vi har aldri kranglet om penger, men det er kjempekult å kunne tjene sine egne. Å kunne si at «I'm paying» er en deilig følelse, mener hun.

Hva gjelder pengebruk forklarte Montazami også at en av hennes største hobbyer er å shoppe. Hun setter imidlertid noen grenser for seg selv.

- Jeg er veldig bohem, så du ser nok aldri meg i en Chanel-drakt eller en Dior-kåpe. Det synes jeg er for dyrt. Jeg legger heller penger i mine juveler og vesker, fortalte hun entusiastisk og fortsatte:

- Jeg har mange vesker som er dyre. Jeg vet ikke hvor mye de alle er verdt, men om hver veske ble kjøpt for cirka 3000 dollar... Hm, I don't know, honey. Men veskene er min største glede i livet. Side om side «with decorating my home, of course».

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

POPULÆR: Maria Montazami sammen med ektemannen og deres fire barn. Foto: TV3
POPULÆR: Maria Montazami sammen med ektemannen og deres fire barn. Foto: TV3 Vis mer

LES OGSÅ: Dette bildet setter fart på gravidryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer