<strong>POPULÆRE:</strong> Det er 14 år siden Bård og Vegard startet sin profesjonelle karriere. I dag er de verdensstjerner. Foto: Espen Solli / Se og Hør
POPULÆRE: Det er 14 år siden Bård og Vegard startet sin profesjonelle karriere. I dag er de verdensstjerner. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

Får besøk fra hele verden på TV-showet

- Det som var så digg med «The Fox», var at det ble et helt usaklig fenomen som er umulig å overgå.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Årets TV-navn»-finalister Bård og Vegard Ylvisåker ligger ikke på latsiden. Denne høsten har de hatt fult fokus på livesendingene av «I kveld med YLVIS LIVE» i Folketeateret i Oslo.

Hver eneste tirsdag har brødrene underholdt en fullsatt sal, og det er ikke bare nordmenn som sitter blant de 1400 pubikummerne.

Sist uke hadde showet gjester fra blant annet USA, Storbritania og Fillipinene. Når tv-sendingene tar reklamepause, får nemlig noen heldige fremmøtte fans mulighet til å ta bilde eller stille spørsmål til de populære komikerne.

Usakelig fenomen

Ylvis-brødrene har fått fans fra hele verden som følge av superhiten «The Fox»,  som ble lansert for et drøyt år siden. I dag har musikkvideoen svimlene en halv milliard klikk på YouTube.

- Det som var så digg med «The Fox», var at det ble et helt usaklig fenomen som er umulig å overgå. En halv milliard hits på YouTube er jo helt vilt, sier Vegard til Se og Hør.

– Man kan jo ikke ha som mål å gjenta det. Det er litt som at hvis det første barnet du får er utrolig pent, kan man ikke ha samme forhåpninger til at barn nummer to skal være like pent. Da blir man bare skuffet, sier Bård.

Tilhengere av folket

I fjor ble Ylvis kåret til Årets TV-navn på Se og Hørs Kjendisgalla – i år er de nominert igjen.

– Vi syns jo det er en spesielt gjev pris, fordi det er folket som avgjør. Vi er tilhengere av folket. Det er viktig for oss å ha det gøy på jobb, men det er like viktig at seerne liker det vi gjør. Det er femti-femti, sier Bård.

Det er leserne som skal stemme frem hvem av de ti finalistene i «Årets TV-navn» som er den verdige vinneren. Resultatet blir offentliggjort på Se og Hørs store kjendisgalla 10. november.

[views:embed:node_embed:block:74935]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer