KJAPT ENIGE: Guy Ritchie stikker ikke av med halvparten av Madonnas enorme formue. Han tenker først og fremst på barna de har sammen.
KJAPT ENIGE: Guy Ritchie stikker ikke av med halvparten av Madonnas enorme formue. Han tenker først og fremst på barna de har sammen.Vis mer

Får beholde milliard-formuen

Skilsmisseoppgjøret mellom Maldonna og Guy Ritchie er klart.

SEHER.NO: Madonna (50) og Guy Ritchie (40) har blitt enige om skilsmisseoppgjøret.

Ifølge The Times kommer artisten og filmskaperen, som bekreftet bruddet 15. oktober, til å levere et endelig skilsmissedokument til myndighetene innen 24 timer.

Tidligere har det blitt kjent at Ritchie takket nei til 210 millioner kroner fra sin fraseparerte kone, og derfor trodde mange at han ønsket å få enda mer.

Men nå har paret bestemt seg for at Madonna beholder formuen sin på utrolige tre milliarder kroner, og de skal dessuten ha funnet ut av hvor deres felles barn skal bo.

Deres to gutter, Rocco (8) og David (3) kommer angivelig til å veksle på å bo i England og USA.

Mens Ritchie er bosatt i London, har Madonna en leilighet i New York.

Madonna har dessuten datteren Lourdes (12), som kommer til å bo hos henne.

- Alt er over innen slutten av måneden. Ritchie har gjort akkurat som det Billie Piper gjorde da hun skilte seg fra Chris Evans. Hun gikk fra ham uten noen av pengene hans, og han (Ritchie, journ.anm.) har gjort det samme, sier en venn av paret til avisa.

- Kunne ordnet seg for resten av livet
En annen venn forteller at Ritchie lett kunne tjent grovt på skilsmissen.

- Han kunne ha økt formuen og ordnet seg for resten av livet, men han føler at han allerede har nok penger.

- Han ville dessuten ikke at alt dette skulle være en offentlig sak som varte i måned etter måned. Han prioriterte barnas fremtid.

Det har hele tiden vært barna som har vært parets aller største prioritet - til tross for at de en stund bare kommuniserte via advokatene sine.

Barna kom aller først
- Jeg tror skilsmissen blir skitten. Han og Madonna er svært opprørte akkurat nå. Det er det ingen tvil om. Men de er villige til å sette det til side for barna, har Ritchies biograf J. Randy Taraborrelli tidligere fortalt Hello! magazine.

Madonna skal ha brukt ansatt skilsmisseadvokat Fiona Shackleton (52), som representerte Beatles-stjernen Paul McCartney (66) i skilsmissesaken mot Heather Mills (40).

Ritchie brukte skilsmisseadvokat Helen Ward, som sørget for det største skilsmisseoppgjøret i Storbrittannia.

Klienten Beverley Charman fikk utrolige 500 millioner fra eksmannen, styrtrike John Charman.

Madonna og Ritchie giftet seg i Skottland i 2000. Tidligere har Madonna vært gift med skuespiller Spean Penn (48), og de to skilte lag i 1989 etter fire års ekteskap.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: Madonnas 12 bud til Guy

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.