Får beholde hus, bil og aksjer

Modellen kommer godt ut av skilsmissen.

<strong>BRÅTT BRUDD:</strong> Mange ble overrasket da det i går ble kjent at Mona Grudt og ektemannen Brody Bittrick har gått fra hverandre etter syv år. Foto: Arne Nordtømme
BRÅTT BRUDD: Mange ble overrasket da det i går ble kjent at Mona Grudt og ektemannen Brody Bittrick har gått fra hverandre etter syv år. Foto: Arne Nordtømme Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I går ble det kjent at «Ditt Bryllup»-redaktør og modell Mona Grudt (40) har flyttet fra ektemannen Brody Bittrick (35) etter syv års ekteskap.

Nå viser den signerte ektepakten at Grudt kommer til å sitte igjen med 9/10 av parets eiendom i Trondheim.

- I motsetning til mange andre ektepar, som ikke oppdaterer sine ektepakter, har Grudt og Bittrick supplert sin første «kjærlighetskontrakt» to ganger i løpet av de syv årene de har vært mann og kone. Den siste endringen ble gjort senest i februar i fjor, melder VG i dag.

Parets møttes i Los Angeles på 2000-tallet og har siden 2005 vært bosatt i Trondheim. Sammen har de døtrene Milla (4) og Bianca (2).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mona Grudt skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer