Får Beckham som lærer

Kun det beste er godt nok for Brad Pitt og Angelina Jolies sønn. Nå skal David Beckham gi vesle Maddox fotballtimer!

PAPPA: Brad Pitt vil oppfylle sønnens høyeste drøm: Å lære fotballens kunster av David Beckham. Foto: All Over Press
PAPPA: Brad Pitt vil oppfylle sønnens høyeste drøm: Å lære fotballens kunster av David Beckham. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den kambodsjanskfødte femåringen er allerede elev på Beckhams fotballskole i Los Angeles, men de rike og berømte foreldrene hans vil gjerne gi ham eksklusive privattimer med Real Madrid-stjernen.

Et av Maddox' aller største forbilder er nemlig David, og ifølge avisa er hans aller største drøm å få spille fotball med sin store helt.

Nå ser ønsket ut til å gå i oppfyllelse, takket være hjelp fra den tidligere fotballproffen og "Lock stock and two smoking barrels"-stjernen Vinnie Jones (41) - som har samarbeidet med Beckham om fotballskole-prosjektetet.

Victoria og David skal spille i såpeopera!

Med Real Madrid-stjernen som læremester, ligger alt til rette for at USA om noen år kan få en kambodsjanskfødt stjernespiller på laget.

Men med to Hollywood-stjerner som foreldre, bør nok fremtidige dommere passe på at Maddox ikke blir for god til å filme seg til frispark...

Ifølge The Sun ser David Beckham (31) og kona Victoria (32) treningene som en gyllen anledning til å få mektige venner i Hollywood - som de planlegger å flytte til når han legger fotballskoa på hylla.

Kanskje kan den tidligere engelske landslagskapteinen få skuespillertimer av Brad (42) og Angelina (31) som betaling for fotballtreningene...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer