- Får barn med en annen enn kjæresten

Bryan Adams skal ha hatt en annen kjæreste enn kvinnen som nå blir mor til hans barn.

SPILTE HOS ELLEN: Ellen DeGeneres gratulerte Bryan Adams med at han skal bli pappa, da hun tok ham imot i sitt tv-program onsdag. Foto: All Over Press
SPILTE HOS ELLEN: Ellen DeGeneres gratulerte Bryan Adams med at han skal bli pappa, da hun tok ham imot i sitt tv-program onsdag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I forrige uke ble det kjent at rockestjernen Bryan Adams skal bli pappa for første gang i en alder av 51 år. Hans assistent Alicia Grimaldi venter nemlig barn i mai.

Da graviditeten ble kjent, var det til og med ukjent for vennene til Adams at de to var kjærester. Nå kommer grunnen til forvirringen fram. Adams skal nemlig ha vært kjæreste med en annen kvinne i to år.

Antonia Harrison (35) skal nemlig ha hatt et langt forhold til sangeren, ifølge Daily Mail.

- Jeg ønsker ikke å snakke om det for øyeblikket, sier Harrison på spørsmål om babyen Adams og hans assistent venter.


En venn av Harrison sier vennene har sett på de to som et par, selv om de selv er «veldig diskret» om romansen. Når forholdet skal ha tatt slutt, eller om det har tatt slutt kommer ikke fram.

Merkelig nok skal andre venner av Adams og Grimaldi ha sagt at Adams delte hus med kvinnen han nå venter barn med i Chelsea i London. Adams har også selv bekreftet graviditeten.

- Alicia Grimaldi og jeg venter barn. Hun hjalp meg med å sette opp min veldedighetsorganisasjon for noen år siden, og det ser ut til at hun vil drive familien nå, sa Adams.

Da ryktene om graviditeten begynte å gå, uttalte en venn av paret at:
 
- Mange av vennene deres vet ennå ikke at de er et par, men de bor sammen i huset hans.

Også Grimaldis far har uttalt seg om nyheten.

- Det vil bli vårt første barnebarn, og vi er selvsagt veldig glade på vegne av Alicia og Bryan. Jeg har møtt Bryan, mange, mange, ganger, uttalte faren.
 
«(Everything I Do) I Do It for You»-sangeren Adams har selv ikke kommentert de siste ryktene. Dette er imidlertid ikke første gangen han er i en slik situasjon. Tidligere skal han ha hatt et forhold til prinsesse Diana i 1996, etter at hun ble skilt. Det avslørte hans ekskjæreste Cecilie Thomsen i 2003.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Bryan Adams får barn med sin personlige assistent