BLIR PAPPA: «X-Men: Days of Future Past»-regissør Bryan Singer blir pappa i starten av 2015. Her er han avbildet på Elton Johns Aids Foundation-fest i West Hollywood i februar 2014. Foto: Splash News/ All Over Press
BLIR PAPPA: «X-Men: Days of Future Past»-regissør Bryan Singer blir pappa i starten av 2015. Her er han avbildet på Elton Johns Aids Foundation-fest i West Hollywood i februar 2014. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

Får barn med bestevennen - men de er ikke kjærester

Etter å ha prøvd i to år blir stjerneregissør Bryan Singer endelig pappa.

SEOGHØR.NO: I april ble «X-Men: Days of Future Past»-regissør Bryan Singer (49) saksøkt for å ha misbrukt skuespilleren Michael Egan (31) seksuelt da Egan var mellom 15 og 17 år.

Singer avviste alle anklager og kalte dem «skandaløse, ondsinnede og falske», og etter å ha blitt renvasket ser det nå ut til at regissøren og produsenten kan gå fremtiden lyst i møte.

49-åringen venter nemlig sitt første barn, skriver ContactMusic. Singer stod frem som bifil tidligere i år, og moren til barnet er Singers bestevenninne, Michelle Clunie (44).

- Jeg kan bekrefte at Michelle Clunie og Bryan Singer er glade over å vente barn sammen tidlig i 2015, uttaler en talsperson for Singer til E! News, ifølge ContactMusic.

STJERNEREGISSØR: Bryan Singer (t.h) på filmsettet til «X-Men: Days of Future Past» sammen med Patrick Stewart, kjent for rollen som professor Charles Xavier.  Foto: 20th Century Fox/All Over Press
STJERNEREGISSØR: Bryan Singer (t.h) på filmsettet til «X-Men: Days of Future Past» sammen med Patrick Stewart, kjent for rollen som professor Charles Xavier. Foto: 20th Century Fox/All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Gir millionbeløp til venninnen

«Superman Returns»-regissøren og bestevenninnen har trolig ikke et romantisk forhold, men de to har vært venner gjennom halve livet.

- Som bestevenner i 25 år, gleder både mor og far seg veldig til den forestående fødselen og ser frem til å oppdra barnet sammen. De har planlagt dette barnet i årevis og har prøvd å bli gravide i to år, forteller talspersonen videre.

VENNSKAP: Patrick Stewart skal ikke spille i Bryan Singers kommende film «X-Men: Apocalypse», men i august hygget de seg uansett med en bedre middag på Craig's Restaurant i West Hollywood. Foto: All Over Press
VENNSKAP: Patrick Stewart skal ikke spille i Bryan Singers kommende film «X-Men: Apocalypse», men i august hygget de seg uansett med en bedre middag på Craig's Restaurant i West Hollywood. Foto: All Over Press Vis mer

Clunie, som har spilt i serier som «Queer As Folk» og «Make It or Break It», skal motta omlag 6,6 millioner kroner fra Singer for å bære frem barnet deres.

Etter alt å dømme vil barnet vokse opp i en relativt moderne familie.

- De siste fem årene har jeg hatt to kvinnelige kjærester, én i to år og én i åtte måneder. Men når alt kommer til alt, så kommer jeg nok til å ende opp med en mann. Følelsesmessig heller jeg mer mot mannlige forhold, så jeg kan gjerne si at jeg er homofil også, forklarte Bryan Singer til Out Magazine i mai, ifølge ContactMusic.

Bryan Singer er for tiden opptatt med å regissere musikalfilmen «Broadway 4D», med «X-Men»-stjernen Hugh Jackman (46) og sangstjernen Christina Aguilera (33) i store roller.

LES OGSÅ: Kjent gjennom transerolle