BLIR PAPPA SOM 67-ÅRING: - Han ser ikke ut til å bry seg om det, men det gjør alle andre, sier kilder om Terry Jones. Foto: Stella Pictures
BLIR PAPPA SOM 67-ÅRING: - Han ser ikke ut til å bry seg om det, men det gjør alle andre, sier kilder om Terry Jones. Foto: Stella PicturesVis mer

Får barn med 41 år yngre elsker

- Dette er ødeleggende og ydmykende...

SEHER.NO: "Monty Python"-stjernen Terry Jones (67) venter barn med sin 26 år gamle svenske kjæreste Anna Söderstrom, melder Daily Mail.
 
Den 41 år yngre kjæresten skal være 12 uker på vei, men hennes foreldre i Stockholm virker ikke overbegeistret over nyheten.

- Det er litt komplisert, men faren hennes er borte akkurat nå så jeg kan ikke si noe mer. Men alt er helt greit altså, sier moren Ulrika til Daily Mail.

Men om Annas mor ikke viser den største begeistring over å bli bestemor, så er det ingenting i forhold til Jones ekskone, Alison.

Jones ble sparket ut av familiens hus i London i 2004, da han innrømmet forholdet til Anna. Ifølge venner skal Alison akkurat ha kommet over det havarerte ekteskapet som varte i 35 år. Men sjokkbeskjeden om at Jones elsker er gravid skal ha gitt ekskona en ny smell.

Fra før har Jones barna Sally på 35 år og Bill på 32 år sammen med Alison.
Alt i alt er det bare en person som ikke ser ut til å bry seg om aldersforskjellen: Det er Terry Jones selv.

- Han ser ikke ut til å bry seg om det, men det gjør alle andre. Om noe, så tror jeg dette er et eksempel på klassisk mannlig stolthet som har tatt over. At han har fått en ung jente gravid viser at det er liv i den gamle hunden fortsatt.

- Allison og barna har et annet syn på det. For dem er dette ødeleggende og ydmykende. De snakker aldri om det. De har altfor mye stolthet til det. Imens svinser Terry rundt med Anna på armen og ser ut som en gammel kvinnebedårer, sier en kilde som kjenner både Terry og ekskona.

Har du et kjendistips? Tips oss på her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Cleese dumpet dama etter ydmykelsen