Får bare være inne...

Tom Cruise lover bilder av Suri - men gardinene er fortsatt trukket for....

LUKKET: Tom Cruise er påpasselig med at ingen skal få se datteren Suri. Gardinene er omhyggelig trukket for. Foto: All Over Press
LUKKET: Tom Cruise er påpasselig med at ingen skal få se datteren Suri. Gardinene er omhyggelig trukket for. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Finnes Suri?

I snart fire måneder har verden ventet spent på å få se bilder av Tom Cruises (44) og Katie Holmes' (27) datter Suri.

Men selv om Toms talsmann, Arnold Robinson, har uttalt til MSNBCs The Scoop at bilder skal offentliggjøres snart, holder skuespilleren fortsatt sin lille datter i skjul.

Bilder av huset deres viser at gardinene holdes trukket for. Det spørs om det lille nurket i det hele tatt har sett dagslys siden hun ble født!

DISSE KJENDISENE VISER GLADELIG BARNA SINE: SE BILDER!

Spekulasjoner går heftig om hvorvidt Suri i det hele tatt finnes, men nå har flere kjendisvenner av det eksentriske paret uttalt at de har sett Suri.

- Hun er en av de vakreste babyer jeg har sett, sier Toms ekskjæreste Penélope Cruz.

Andre som også skal ha sett Suri er skuespillerne Leah Remini og Jada Pinkett Smith.

- Hun er sååå søt. Hun har masse svart hår, har Jada uttalt. Og hun skryter av at Tom Cruise er en super pappa og at Katie er en fantastisk mor.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer