Får bare dyre designerklær

Lille Harper Seven har eksklusiv smak.

SPØKEFULL: Beckham sa at han er glad for å ha sikret lønna for de neste to årene, slik at han har råd til klærne datteren skal ha. Foto: All Over Press
SPØKEFULL: Beckham sa at han er glad for å ha sikret lønna for de neste to årene, slik at han har råd til klærne datteren skal ha. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: David Beckham sier han er glad han har sikret lønna si et par år fremover. Datteren har allerede utviklet god smak, dersom vi skal tro det britiske fotballesset.

Han forteller at kona, den alltid motebevisste Victoria Beckham, allerede sørger for at deres seks måneder gamle datter Harper er kledd i dyre designerklær. Og fotballesset avslører gjerne at han tror det blir dyrt med to kvinner i huset fremover.

Nylig signerte han en ny toårskontrakt med Los Angeles-klubben Galaxy og innrømmer at det er en lettelse å ha sikret lønna fremover. Han uttalte om datteren under en chat i regi av Google+:

- Hun har allerede en fantastisk garderobe. Jeg er glad jeg har en toårskontrakt. Dette kan bli dyrt!

Her fortalte han også om bakgrunnen for at han valgte å bli i klubben i to år til: – Det var det beste for familien. Vi elsker å bo i Los Angeles for tiden og har tatt opp i oss kulturen her nede så for øyeblikket har vi ingen planer om å dra herfra.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kaster klærne for H&M

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer