- Får aldri se et slikt talent igjen

Norske musikk-kjendiser hyller avdøde Michael Jackson.

DØDE: Michael Jackson døde brått i Los Angeles i 21-tiden norsk tid torsdag. Foto: AP
DØDE: Michael Jackson døde brått i Los Angeles i 21-tiden norsk tid torsdag. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nyheten om Michael Jacksons død etter hjertestans torsdag kveld, har blitt mottatt med sorg over hele verden - også i Norge.

Tidligere Idol-dommer og redaktør av Faro-journalen, Asbjørn Slettemark trodde ikke først på nyheten, da han mottok den under en konsert på Hove-festivalen.

- Det er en trist avslutning på en flott karriere. Michael Jackson var en av de største gjennom tidene. Han klarte å få det beste av svart musikk fra 60- og 70-tallet med inn i mainstreamen, sier han til Seher.no.

Slettemark - som har "Beat It" som sin personlige Jackson-favoritt - tror ikke de mange skandalehistoriene rundt Jacksons privatliv vil ødelegge den rikholdige musikkarven han etterlater seg.

- Michael Jackson har levert så mye helstøpt musikk at jeg tror han på sikt vil bli husket som artist.

Artist og tidligere MGP-deltaker Alexander Stenerud følte seg lammet da han mottok den triste nyheten.

- Nå forstår jeg hvordan Elvis' fans må ha følt det da han døde. Jeg har hørt alle skivene og musikken hans har hatt mye å si for meg. "Thriller"-platen er jo perfekt, sier han til Seher.no.

Stenerud tror Michael Jackson vil bli stående som en påle i musikkhistorien.

- Han hadde et vanvittig musikalsk talent, som jeg tror vi aldri får se igjen. Jeg håper og tror det er musikken han vil bli husket for.

LES OGSÅ: Michael Jackson er død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer