Får 88 millioner for TV-jobb

Britney Spears kan juble hele veien til banken, etter å ha kapret drømmejobben.

TV-JOBB: Britney Spears ser fram til å starte på sin nye jobb som kjendisdommer i TV-serien «X Factor». Foto: All Over Press
TV-JOBB: Britney Spears ser fram til å starte på sin nye jobb som kjendisdommer i TV-serien «X Factor». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Britney Spears (29) har de siste ukene vært koblet til en av de ledige jobbene som kjendisdommere i den amerikanske versjonen av TV-programmet «X Factor», og nå bekrefter en kilde nær «Oops I Did It Again»-sangerinnen at avtalen er undertegnet.

- Alt er gått igjennom og signert. Britney er fra seg av glede. Hun er veldig klar for dette, sier kilden til nettsiden E! News.

SISTE SJANSE! STEM PÅ «ÅRETS TV-NAVN» OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Og det spørs om ikke Britneys to sønner Sean Preston (6) og Jayden James (5) kan vente seg noen ekstra fine julegaver i år.

Ifølge E! News får Britney nemlig rundt 88 millioner kroner for TV-jobben.«X Factor»-general Simon Cowell skal imidlertid være storfornøyd med valget av dommer, og synes Britney er verdt hvert øre.

- Både Britney og Simon gleder seg enormt til å jobbe sammen, sier kilden til E! News.


TV-jobben er Britneys  første siden hun laget realityserien «Britney & Kevin: Chaotic» med eks-mannen Kevin Federline i 2004.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er Britneys største scene-tabbe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer