PARTYTURNÉ: I februar skal Victoria Silvstedt feste seg gjennom landets største byer. Foto: Stella Pictures
PARTYTURNÉ: I februar skal Victoria Silvstedt feste seg gjennom landets største byer. Foto: Stella PicturesVis mer

- Får 80.000 for å feste

Kjendismodell Victoria Silvstedt og Jade Jagger legger snart ut på partyturné i Norge.

SEHER.NO: I løpet av de neste månedene tar Victoria Silvstedt (33) og Jade Jagger (36) turen til Oslo for å feste med norske kjendiser og festløver.


Og de to sex-bombene får godt betalt. Ifølge VG får de rundt 80.000 kroner for én kveld i Norge.


Det er utestedet Cosmo i Oslo og deres club manager Sverre Goldenheim som har fått de stjernene til å komme til Norge for å feste, og da Silvstedt ikke dukker opp før i februar neste år, kommer Jade Jagger til Norge og Cosmo den 23.november.


Tidligere i år har Cosmo huset stjerner som Tommy Lee, Timbaland og Snoop Dogg.


- Det planlegges festligheter i flere byer i Norge i februar neste år. Med Silvstedt blir det en litt annerledes fest enn med Snoop Dogg og Timbaland. De er jo artister og kan opptre. Victoria passer bra til konseptet "Be Fabulous" som Moet Chandons nye kampanjeslagord, sier Goldenheim til VG.


Goldenheim kjenner Silvstedt personlig fra ferieturer i kjendisbyen St.Tropez.


Jagger kommer allerede i november og skal friste nordmenn med sitt eget hip-hop-festkonsept "Jezebel" som ble startet på Ibizia.


- Vi får en del henvendelser fra inn- og utland om forskjellige fester, og en del hanker vi inn selv. Jezebel er noe jeg så på Ibizia i sommer, og som jeg tente veldig på. Jade har med seg to DJs og vi kommer til å gjøre tre forskjellige temafester i de ulike rommene, sier Cosmo-deleier Henrik Bhamra til VG.


LES OGSÅ: Tjener mer enn de gamle