Får 400.000 i oppreisning etter nakenbilder

Skuespillerinnen får plaster på såret etter at rumpa hennes ufrivillig ble delt med verden.

<strong>LEKKET NAKEN:</strong> Scarlett får kompensasjon fordi hennes private nakenbilder ble lekket ut og sett av hele verden. Foto: Fame Flynet
LEKKET NAKEN: Scarlett får kompensasjon fordi hennes private nakenbilder ble lekket ut og sett av hele verden. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hackeren Christopher Chaney hacket seg inn på Scarlett Johanssons mobiltelefon i fjor. Der fant han nakenbilder hun hadde tatt av seg selv, og lekket dem på internett. Det må hackeren betale en bot på 400.714 kroner for.

- Det var helt forferdelig og jeg følte meg misbrukt. Jeg var ikke klar over hvor sårbare mennesker er, men å bli hacket fikk meg til å føle meg mer sårbar enn noen gang tidligere, sa Johansson tidligere.

Siden Chanay har for dårlig økonomi til å betale bøtene, anbefaler advokatene en fengselsstraff på nesten seks år. Han skylder også blant annet Christina Aguilera 45.000 kroner, for å ha tatt nakenbilder av sangeren. Men de bildene ble ikke spredd i like stort omfang.

Nylig fikk «Avengers»-stjernen sin egen stjerne på Hollywoods berømte fortau «Walk of Fame».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dumpet kjæresten for ny Hollywood-kjekkas

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer