Får 24 millioner for å slanke seg

Jessica Simpson skal bli Weight Watchers nye slankedronning.

<strong>SLANKER SEG UMIDDELBART:</strong> Før fødselen i mai, viste Jessica Simpson fram  den babymagen sin på Ellens show. Foto: Fame Flynet
SLANKER SEG UMIDDELBART: Før fødselen i mai, viste Jessica Simpson fram den babymagen sin på Ellens show. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Weight Watchers har nettopp rekrutert skuespiller og sangerinne Jessica Simpson (32), som sitt nye ansikt. Selskapet jobber med ernæring, og har tidligere hatt Jenny McCarthy og Jennifer Hudson som talspersoner.

- Jeg er så glad for å være en del av Weight Watchers-familien, meddeler Jessica på sin egen twitter-profil.

Siden i fjor har ryktene svirret om at hun var i forhandlinger med Weight Watchers om å få den gamle kroppen sin tilbake. En avtale hun skulle tjene 24 millioner kroner på.

Jessica vil med hjelp av spiseformlene til Weight Watchers, prøve å få trene bort mammafettet, uten å drastisk endre livsstilen.

- Det artige med kostholdsprogrammet deres, er at det fokuserer på langsiktige sunne matvaner. Mens jeg fortsatt kan kose meg en gang i blant. Flere venner av meg skal være med på opplegget, sier Jessica på sin Facebook-profil.

Den første mai ble Jessica mamma til  sitt første barn, datteren Maxwell Drew.

  Simpson er forlovet med den gjevnaldrene amerikanske-fotballspilleren Eric Johnson (32), men sa i mars at hun ikke vil gifte seg før hun har blitt slank igjen.  

Den Texasfødte sangerinnen, slapp julealbumet "Happy Christmas"  fjor, og jobbet i tillegg sammen med Nicole Richie som mentor i moteprogrammet "Fashion Star".


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun må da ha gått opp mye mer enn det?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer