SLANKER SEG UMIDDELBART: Før fødselen i mai, viste Jessica Simpson fram  den babymagen sin på Ellens show. Foto: Fame Flynet
SLANKER SEG UMIDDELBART: Før fødselen i mai, viste Jessica Simpson fram den babymagen sin på Ellens show. Foto: Fame FlynetVis mer

Får 24 millioner for å slanke seg

Jessica Simpson skal bli Weight Watchers nye slankedronning.

SEOGHØR.NO: Weight Watchers har nettopp rekrutert skuespiller og sangerinne Jessica Simpson (32), som sitt nye ansikt. Selskapet jobber med ernæring, og har tidligere hatt Jenny McCarthy og Jennifer Hudson som talspersoner.

- Jeg er så glad for å være en del av Weight Watchers-familien, meddeler Jessica på sin egen twitter-profil.

Siden i fjor har ryktene svirret om at hun var i forhandlinger med Weight Watchers om å få den gamle kroppen sin tilbake. En avtale hun skulle tjene 24 millioner kroner på.

Jessica vil med hjelp av spiseformlene til Weight Watchers, prøve å få trene bort mammafettet, uten å drastisk endre livsstilen.

- Det artige med kostholdsprogrammet deres, er at det fokuserer på langsiktige sunne matvaner. Mens jeg fortsatt kan kose meg en gang i blant. Flere venner av meg skal være med på opplegget, sier Jessica på sin Facebook-profil.

Den første mai ble Jessica mamma til  sitt første barn, datteren Maxwell Drew.

  Simpson er forlovet med den gjevnaldrene amerikanske-fotballspilleren Eric Johnson (32), men sa i mars at hun ikke vil gifte seg før hun har blitt slank igjen.  

Den Texasfødte sangerinnen, slapp julealbumet "Happy Christmas"  fjor, og jobbet i tillegg sammen med Nicole Richie som mentor i moteprogrammet "Fashion Star".


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun må da ha gått opp mye mer enn det?